Шевченко замінив Заварова, але Заваров залишився у тренерському запасі

14:12 23 лютого 2016 р.

Андрій Шевченко

Андрій Шевченко
Фото: http://nc4.info

Олександр Заваров знову працюватиме на користь українського футболу. Після завершення строку дії попередньої угоди із Федерацією футболу України Олександру Заварову, враховуючи його безцінний досвід та фаховість, були запропоновані кілька варіантів продовження співпраці із ФФУ, повідомляє сьогодні прес-служба ФФУ.

“Зважаючи на довготривалий переговорний процес між сторонами, протягом якого був повністю укомплектований тренерський штаб національної збірної команди України, легенді вітчизняного футболу було запропоновано посаду радника президента ФФУ з питань підготовки збірної України до фінальної частини УЄФА Євро-2016. Олександр Анатолійович пристав на цю пропозицію. Також пан Заваров увійде до складу Комітету національних збірних команд”, - йдеться в офіційному повідомленні прес-служби ФФУ.

Нагадаємо, що недавно Олександра Заварова у тренерському складі національної збірної України замінив Андрій Шевченко. Саме Андрій Шевченко поїде тренером-дублером головного наставника команди Михайла Фоменка на фінальний турнір чемпіонату Європи, що відбудеться в червні цього року. Залежно від виступу нашої збірної, ймовірно, Андрій Шевченко має найбільше шансів замінити Михайла Фоменка на тренерській лаві після цього турніру. А ось у разі провалу української команди на європейському чемпіонаті всі знову зможуть згадати про Олександра Заварова, що перебуватиме тепер на умовній лаві запасних тренерів.

Суперниками у групі “С” збірної України є команди Німеччини, Польщі та Північної Ірландії.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів