Щорічний «Ярмарок спорту» пройде у Львові увосьме

11:00 20 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: lviv.samopomich.ua

ГО «Здорове місто» спільно з міськрадою проведе з 21 до 24 вересня у спорткомплексі «Динамо» на вулиці Дмитра Вітовського (№5) у Львові вже восьмий щорічний «Ярмарок спорту».

Про це повідомили сьогодні, 20 вересня, в прес-службі Львівської міськради. Натомість організатор «Ярмарку спорту» Олег Чунис зазначив: «Восьмий Ярмарок спорту – це не лише можливість випробувати себе в тому чи іншому виді спорту, а й привести дітей, сусідів, прийти та отримати цікаві сюрпризи від організаторів, і спробувати себе у більш ніж в 60 видах спорту. Також це хороша можливість зарекомендувати тим організаціям, які нещодавно вийшли на львівську арену і демонструють хорошу якість в плані організаційних здібностей своїх організацій та федерацій. Це стосується таких видів спорту, як бампербол і хорвбол – офіційно невизнаних видів спорту».
Олег Чунис запевнив також: «Цей ярмарок відрізняється від двох попередніх тим, що на 90% буде сформований на внутрішніх майданчиках. Більшість організацій зголосилися представляти свої федерації. Таким чином можна буде оцінити, на скільки якісно працюють наші обласні федерації. Насамперед можна буде випробувати себе в скелелазінні та альпінізмі, для цього федерації скелелазіння та альпінізму готують окремий стенд. Дякуючи нашій федерації кінного спорту, охочі зможуть спробувати їзді верхи; велике належне віддаємо шаховій та регбі федераціям, які активно розвиваються в освітніх закладах Львова».
Організатор «Ярмарку спорту» поінформував також: «Як і минулого року, будуть відомі люди, серед них Олег Тягнизуб, котрий  візьме своїми зубами мікроавтобус з дітьми і протягне на якомога дальшу відстань. Все залежатиме від погодних умов, тому ми себе перестраховуємо та більшу площу для показових виступів зробили всередині. Ми підлаштовуємось під всі організації. Всі федерації запропонували реєстраційну форму і згідно цій формі вже є зареєстровано на 18 більше організацій, ніж минулого року. Хочеться, щоб наступного року таких видів спорту, як шахи чи регбі, збільшувалось і раді, що міська рада йде цьому на зустріч».
Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради. Більше подробиць – на її сайті.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів