«Шахтар» забив у Львові «Реалу» тричі, але програв (відео)

23:52 25 листопада 2015 р.

Зокрема лідеру «Реала» Кріштіану Роналду протистояв колишній гравець львівських «Карпат» Василь Кобін

Зокрема лідеру «Реала» Кріштіану Роналду протистояв колишній гравець львівських «Карпат» Василь Кобін
Фото: Espreso.tv

«Гірники» почали влучати щойно після чотирьох пропущених голів.

У середу у Львові донецький «Шахтар» поступився мадридському «Реалу» за рахунком 3:4 та остаточно втратив шанси на вихід до плей-офф Ліги чемпіонів

«Шахтар» (Донецьк) – «Реал» (Мадрид) – 3:4

«Шахтар»: Андрій П'ятов, Марсіу Азеведу (Дентінью, 64), Ярослав Ракицький, Іван Ордець, Василь Кобін, Фред, Тарас Степаненко, Бернард, Алекс Тейшейра, Марлос (Тайсон, 62), Олександр Гладкий (Факундо Феррейра, 74).

«Реал»: Кіко Касілья, Начо, Рафаель Варан (Данілу, 32), Пепе, Дані Карвахаль, Матео Ковачіч, Каземіро, Лука Модріч (Тоні Крос, 62), Іско, Кріштіану Роналду, Гарет Бейл (Карім Бензема, 71).

Голи: Алекс Тейшейра, 77 (з пенальті), 88; Дентінью, 83 - Кріштіану Роналду, 18; 70; Лука Модріч, 50; Дані Карвахаль, 52.

Попередження: Тарас Степаненко, 35 – Дані Карвахаль, 48; Данілу, 87.

Боротьбу у турнірі продовжать мадридці, у яких стало 13 очок та ПСЖ, які завдяки гостьовій перемозі з рахунком 5:0 над шведським «Мальме» набрав 10 пунктів та став недосяжним для найближчих переслідувачів. Шведи, які також мають три бали, але поступаються «Шахтарю» за особистими зустрічами, ще зберігають шанси на третє місце та путівку до Ліги Європи.

ЇЇ доля вирішиться 8 грудня, коли донеччани зустрінуться на виїзді з ПСЖ, а «Мальме» зіграє у гостях з «Реалом». Команді Луческу у заключному турі необхідно зіграти не гірше за шведів. Про це повідомили сьогодні, 25 листопада, на «Espreso.tv».

Матч розпочався з тотальної переваги «Реала». «Вершкові» повністю контролювали гру і постійно тисли на ворота «гірників» у перші 10 хвилин тайму. Однак потім «гірники» зібрались і спромоглись на кілька контравипадів, як втім так і не змогли завершити точними ударами.

У середині тайму індивідуальні дії Бейла і Роналду призвели до взяття воріт «Шахтаря». Гарет прорвався у карну зону і виконав навіс на дальню стійку, який безперешкодно головою замкнув Кріштіану.

Варто відзначити, що у моменті взяття воріт жахливо зіграла уся оборона донецької команди, припустившись дитячих помилок. Не виручив у моменті і П'ятов, який задалеко вийшов з воріт.

Перший тайм пройшов повністю під диктовку «Реала». А «гірники», склалося враження, просто «перегоріли» і розгубилися під тиском мадридців.

У другому таймі все стало ще гірше для «Шахтаря». Захист команди Луческу грав просто неприпустимо. Оборонці постійно втрачали позиції і своїх гравців, помилялись при створенні штучного оффсайду.

Величезні розриви були у опорній зоні «гірників», не вистачало агресій при відборі м'яча у суперників. Всі перераховані проблеми призвели до взяття воріт «Шахтаря» одразу Модрічем. а потім Карвахалем.

Хорват відправив кулю у сітку воріт після чудово пасу у центр карної зони від Роналду, який перед тим виграв забігання у оборони донеччан, а потім накрутив Азеведо. Карвахаль взагалі виконав шедевр. Отримавши пас від Роналду на куті карної зони, латераль прокинув між ногами Азеведо і по класній дузі закинув м'яч за комірець П'ятову у дальній кут.

Перебуваючи у повністю розібраному стані «гірники» пропустили і четвертий гол, який по своїй схемі став схожим на дебютний. Бейл знов забіг у карну зону і прострілив на Роналду на лінію воротарської зони. Кріштіану спершу пробив у вже лежачого Ракицького, а потім, на добиванні, переправив м'яч у сітку.

Один гол «гірники» відквитали у середині другог тайму. Тейшейра реалізував пенальті, який привіз на свої ворота Каземіро, збивши Тайсона. Додамо, що цей пропущений гол став першим для «Реала» у нинішньому сезоні Ліги чемпіонів.

Під завершення гри Дентінью ще зменшив віддставання «Шахтаря» від «Реала», який замкнув скидання Степаненка з ближньої стійки на дальню після розіграшу кутового.

А за дві хвилини до завершення основного часу Тейшейра довів перевагу «Реала» до мінімуму, відправивши в дотик м'яч точнісінько у кут після пасу Тайсона у центр карної зони.

Про це повідомили сьогодні, 25 листопада, в інтернет-виданні «Футбол 24».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів