«Шахтар» впорався у Львові з «Брагою» вдесятьох (відео)

23:18 29 вересня 2016 р.

Фото до новини


Фото: ua-football.com

Донеччани перемогли колишню команду свого головного тренера.

Футболісти донецького «Шахтаря» здобули в четвер, 29 вересня, на стадіоні «Арена Львів» впевнену перемогу над португальською «Брагу» (2:0) у другому турі групового етапу Ліги Європи УЄФА завдяки влучанням Тараса Степаненка на п’ятій хвилині хвилина та Віктора Коваленка – на 56-й. Навіть попори те,що на 47-й хвилині був вилучений «гірник» Фред, який отримав два попередження від німецького арбітра н Тобіаса Штілера.  Але оскільки «Брага» – попередній клуб нинішнього головного тренера «Шахтаря», португальця Паулу Фонсеки – донеччани знали про свого суперника все. 

За «Шахтар» сьогодні грали Пятов — Бутко, Кучер, Ордець, Ізмаїлі — Фред, Степаненко – Марлос (Тайсон, 74), Коваленко (Малишев, 90+2), Бернард – Феррейра (Дентіньо, 85)

Натомість за «Брагу» виступали Марафону — Байа, Жорж, Росіч, Гойяно — Вукчевіч, Мауро, Сантуш (Бакич, 67) – Орта (Стоількович, 57), Хассан, Едуарду (Мартінес, 67)

Попередження: Фред, Степаненко, Кучер – Вукчевіч, Сантуш, Стоількович

Це вже другій успіх української команди у нинішньому розіграші Л Ліги Європи. В першому турі «Шахтар» в гостях переміг турецький «Коньяспор» (1:0). 

В іншому матчі групи «Н» бельгийський «Гент» удома здолав «Коньяспор» – 2:0.  

Відтак, після двох турів «Шахтар» упевнено лідирує. У нього – шість очок, у «Гента» – чотири, в «Брага» – одне, в «Коньяспора» – 0.

У четвер також триває ще один поєдинок за участю українського клубу.  У квартеті «А» луганська «Зоря» на арені «Олд Траффорд» у Манчестері зустрічаєтьсяся з титулованими господарями поля.

Про це повідомили сьогодні, 29 вересня, в агенції «Укрінформ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів