«Шахтар» розгромив у Львові «Дніпро» (відео)

19:28 21 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: shakhtar.com

Донеччани перервали семиматчеву серію без перемог у поєдинках з дніпрянами.

«Шахтар» (Донецьк) – «Дніпро» – 4:0 (2:0)

«Шахтар»: П'ятов, Срна, Ордець, Ракицький, Ісмаїлі, Малишев, Фред, Дентіньо (Феррейра, 75), Коваленко (Веллінгтон Нем, 67), Марлос, Едуардо (Степаненко, 80)

«Дніпро»: Шеліхов, Лучкевич, Сваток, Чеберячко, Польовий, Кравченко, Когут (Кочергін, 46), Вакулко, Політило, Близниченко (Назаренко, 76), Баланюк (Довбик, 46).

Голи: Ордець (13), Дентіньо (14), Марлос (71), Феррейра (89).

Попередження: Степаненко.

Донецький «Шахтар» у матчі 5-го туру чемпіонату України розгромив «Дніпро» з рахунком 4:0. Донеччани зробили все для своєї перемоги ще на старті поєдинку. На 13-й хвилині захисник «гірників» Іван Ордець підправив м'яч у сітку воріт після удару Даріо Срни і зробив рахунок 1:0.

Через кілька секунд Дентіньо вдало замкнув головою подачу з кутового і подвоїв перевагу своєї команди. Третій гол на 71-й хвилині своїм фірмовим крученим ударом з-за меж штрафного майданчика забив Марлос.

Останнє точне попадання в матчі на рахунку Факундо Феррейри. Аргентинець головою відправив м'яч у сітку після подачі з правого флангу від Срни.

Після цієї зустрічі «Шахтар» перервав семиматчеву серію без перемог у поєдинках з «Дніпром». Про це повідомили сьогодні, 21 серпня, в інформаційній агенції УНІАН.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів