«Шахтар» прийматиме у Львові в матчі Ліги Європи «Гент»

09:24 20 жовтня 2016 р.

Для вболівальників курсуватимуть перед початком футбольного поєдинку й після нього шатл-баси.

У прес-службі Львівської міськради нагадали в четвер, 20 жовтня, що сьогодні о 20.00 на стадіоні «Арена Львів» розпочнеться футбольний матч Ліги Європи УЄФА між донецьким «Шахтарем» і бельгійським «Гент» (Бельгія), а також поінформували, що для вболівальників курсуватимуть з 18.00 до 20.00 та з 22.00 до 23.59 з площі Петрушевича й проспекту Червоної Калини (біля Культурно-освітнього центру імені Олександра Довженка) шатл-баси. їздитимуть і після матчу.

Натомість громадський транспорт, який курсує у напрямку автовокзалу та ТРЦ «Кінг Крос», працюватиме у режимі робочого дня. А доїзд на матч для приватного транспорту здійснюватиметься за такими схемами: вулиця Стрийська – вулиця Вернадського – вулиця Броварського — «Арена Львів», вулиця Стрийська – вулиця Сокільницька (поворот перед іподромом) – вулиця Міклоша – «Арена Львів». Заїзд також здійснюватиметься з кільцевої дороги.

Натомість виїзд зі стадіону після матчу відбуватиметься за маршрутами: «Арена Львів» – вулиця Броварського – вулиця Вернадського – вулиця Стрийська. Квитки на матч можна придбати в касах стадіону «Арена Львів» на вулиця Стрийській, 199.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів