«Шахтар» переміг у Львові «Говерлу» (відео)

22:00 1 серпня 2015 р.

Фото до новини

Донеччани здолали в новому чемпіонаті вже своїх третіх поспіль суперників.

«Шахтар» – «Говерла» – 2:0

1 серпня 2015, 19:30, Україна, Львів, стадіон «Арена Львів» 

Арбітр: Олександр Дердо (Іллічівськ) Асистенти: Наталія Рачинська (Київ), Ігор Альохін (Хмельницький) Четвертий арбітр: Юрій Можаровський (Львів)

«Шахтар»: 32. Каніболоцький, 17. Малишев, 33. Срна, 5. Кучер, 18. Ордець, 66. Азеведо, 10. Бернард (28. Тайсон, 64), 74. Коваленко, 11. Марлос (22. Едуардо, 69), 29. Тейшейра, 19. Феррейра (21. Гладкий, 47)

Запасні: 23. Сарнавський, 44. Ракицький, 6. Степаненко, 9. Дентіньо

Головний тренер: Мірча Луческу

«Говерла»: 12. Рудько, 3. Лухтанов, 20. Ягодінскіс, 8. Савченко, 23. Люлька, 27. Цуріков, 28. Чумак, 7. Хльобас, 9. Хобленко (18. Полегенько, 60), 11. Гемега (10. Худоб'як, 82), 17. Кузик (21. Гончар, 89)

Запасні: 33. Бабенко, 5. Ряшко, 4. Білий, 22. Тома

Головний тренер: В'ячеслав Грозний

Голи: 1:0 - Тейшейра (51), 2:0 - Едуардо (75)

Попередження і вилучення: Коваленко (90+2) – Савченко (52), Цуріков (90+1), Ягодінскіс (90+3)

Донецький «Шахтар» здобув свою третю перемогу в новому чемпіонаті. У поєдинку проти «Говерли», яку фактично можна вважати другою командою київського Динамо, підопічні Мірчі Луческу забили два голи, і записали в свій актив ще три очки. При цьому, тренеру вдалося провести ротацію напередодні матчу-відповіді з Фенербахче.

Поєдинок прогнозовано проходив повністю під диктовку Шахтаря, який міг відкривати рахунок вже в стартові хвилини, проте Феррейра влучив у поперечку. Підопічним В'ячеслава Грозного вдалося витримати стартову навалу "гірників", після чого вони вже ближче до завершення першого тайму почувалися більш впевнено навіть на половині поля суперника.

В обороні ужгородці діяли досить непогано, не даючи супернику можливості для завершення атак. Шахтар багато тримав м'яч на підступах до штрафного, але завершення атаки у команди не було.В кінцівці перших 45-ти у підопічних Луческу був ще один класний момент, проте Марлосу не вдалося реалізувати вихід практично сам на сам.

У перерві тренерський штаб Шахтатя підсилив лінію атаки, випустивши Гладкого, а згодом Тайсона і Едуардо. І після цього гра донецького клубу попереду пожвавилася. Спочатку класним ударом у воротах Рудька розписався Тейшейра, а пізніше не менш красивий гол забив Едуардо.

Говерла намагалася з останніх сил контратакувати, однак відсутність досвіду і фізична втома дали про себе знати. В кінцівці суперники почали діяти більш грубо, через що головному арбітру довелося тричі використати жовті картки в додані п'ять хвилин.

У підсумку, Шахтар отримав три очки, а Мірча Луческу інформацію для роздумів щодо своїх резервістів, які поки не здатні повноцінно замінити ключових виконавців. Що стосується Говерли, то тут все зрозуміло - молоді динамівці поки не можуть грати на рівних з Шахтарем, проте, команда боролася до останнього, що не може не заслуговувати на повагу.

Про це повідомили сьогодні, 1 серпня, на київському сайті «Чемпіон».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів