Шахістка зі Львівщини зіграла внічию в третій партії фіналу чемпіонату світу й лідирує з рахунком 2:1 (оновлено)

22:00 4 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: sochi2015.fide.com

Завтра стриянці Марії Музичук вистачить для чемпіонського титулу не програти в четвертій партії росіянці Наталії Погоніній білими фігурами.

Шахістка Марія Музичук зі Стрия на Львівщині зберегла лідерство у фінальному матчі чемпіонату світу з росіянкою Наталією Погоніною в Сочі й після третьої партії у ньому, в якому вона зіграла сьогодні, 4 квітня, чорними фігурами внічию, зафіксованою на 68-му ходу. Відтак загальний рахунок після трьох партій – 2:1 на користь українки.

Четверта партія, яка відбудеться в неділю, може стати останньою – для чемпіонського титулу Марії Музичук потрібно не програти росіянці. Про це повідомило сьогодні, 4 квітня, інтернет-видання «Чемпіон». Натомість інформаційна агенція УНІАН розповіла сьогодні, 4 квітня:

«У Сочі (Росія) завершилася третя партія фінального матчу чемпіонату світу з шахів, в якому українка Марія Музичук і росіянка Наталія Погоніна зіграли внічию. Партія, в середині якої українка, яка грала чорними, мала перевагу і шанси на перемогу, закінчилася на 67-му ходу, коли на дошці залишалися лише чотири фігури – пішак і король з кожної сторони.

Таким чином, рахунок у матчі став 2:1 на користь українки. І в неділю, в заключній четвертій партії, Музичук достатньо буде білими зіграти внічию».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів