Семеро львів’ян візьмуть участь у Всесвітніх іграх

12:40 20 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Міністерство молоді й спорту України затвердило списки спортсменів, які готуються до участі з 20 до 30 липня в Х Всесвітніх Іграх 2017 року у Вроцлаві.

У цьому списику кандидатів на участь у змаганнях світового рівня в основному з неолімпійських видів спорту – 114 прізвищ провідних українських спортсменів в таких видах спорту, як більярд, боулінг, воднолижний спорт, джиу-джитсу, карате, кікбоксинг «WAKO», парашутний спорт, пауерліфтинг, підводний спорт, роликовий спорт, сквош, скелелазіння, спортивна акробатика, спортивне орієнтування, сумо, стрибки на батуті, таїландський бокс Муей Тай, художня гімнастика. Зокрема, Львівщину у цьому списку представляють семеро спортсменів – Станіслав Горуна (карате), Станіслав Кукурудз, Владислав Кукурудз, Юрій Пуш, Тарас Яруш (чоловіча четвірка зі спортивної акробатики), Олександр Кратов (спортивне орієнтування), Надія Волинська (спортивне орієнтування).

Про це повідомили сьогодні, 20 липня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували: «Всесвітні ігри проводяться з метою популяризації та розвитку видів спорту, що не входять до програми Олімпійських Ігор та проводяться раз на чотири роки після Ігор Олімпіад. У Всесвітніх іграх беруть участь тільки ті спортсмени, які лідирують у світових рейтингах У Вроцлаві очікується участь близько 4 500 спортсменів більш як із 100 країн світу. Під час змагань розігруватиметься 180 комплектів нагород у 34 видах спорту, з поміж яких 25 неолімпійських, п’ять олімпійських та чотири показові види спорту».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів