СДЮШОР «Електрон» може перейти у власність Львова

13:00 23 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: lvivrada.gov.ua

Остаточний перехід «Електрону», де навчають стрільбі з лука, у власність територіальної громади Львова має ухвалити сесія Львівської міської ради.

На інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради повідомили сьогодні, 23 квітня: «СДЮШОР «Електрон» може перейти у комунальну власність Львова. Відповідне рішення прийняла комісія культури, молодіжної політики та спорту ЛМР на чолі із депутатом Віталієм Свіщовим. Остаточний перехід «Електрону», де навчають стрільбі з лука, у власність територіальної громади Львова має ще ухвалити сесія Львівської міської ради».

Віталій Свіщов розповів: «Рішення комісії було одноголосним «за» прийняття у власність міста цієї школи. Це відбувається, однозначно, за згодою самої школи. Тренуються спортсмени на Цитаделі, там є хороша база. Впевнений, для міста це буде ще одним кроком на шляху до вдосконалення сфери спорту у Львові».

«Звернення про прийняття школи олімпійського резерву «Електрон» у власність Львова подало у березні управління фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації. На 2017-2018 навчальний рік в СДЮШОР «Електрон» затверджено 14 навчальних груп, з них – три групи підготовки до вищої спортивної майстерності, три групи спеціалізованої підготовки, чотири групи базової підготовки та чотири групи початкової підготовки», – поінформували також на порталі депутатів Львівської міської ради.

«Вихованцями школи є члени збірної команди України, Заслужені майстри спорту України Катерина Палеха, Маркіян Івашко та майстер спорту України міжнародного класу Георгій Іваницький. Матеріально-технічна база СДЮШОР «Електрон» складається з лучного поля та приміщення школи – загальною площею 0,873 га. На базі СДЮШОР «Електрон» упродовж 2017 року проводились Всеукраїнські змагання «Олімпійські надії», 2-й етап Кубку України, Кубок України в приміщенні та змагання обласного рівня зі стрільби з лука», – повідомили також на порталі депутатів Львівської міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів