Рятувальники зі Львівщини перемогли своїх колег

14:24 28 лютого 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Команда львівських рятувальників стала найкращою у змаганнях з гірськолижного спорту та гірськолижних рятувальних робіт.

25-26 лютого на базі гірськолижно-туристичного комплексу «Мигово» в селі Мигове у Вижницькому районі Чернівецької області відбулися змагання з відкритої першості Чернівецької області з гірськолижного спорту та гірськолижних рятувальних робіт. Команда Славської пошуково-рятувальної групи пошуково-рятувальної частини загону технічної служби Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України здобула за підсумками цих змагань перемогу серед чоловічих команд. 

Змагання проводилося з двох дисциплін у форматі «Alpine Masters»: слалому- гіганту, де всі бажаючі могли позмагатися у катанні на лижах, а також у дисципліні «рятувальні роботи», під час якої учасники демонстрували свою майстерність у проведенні рятувальних робіт на гірськолижній трасі. Учасникам цієї дисципліни надавалася ак’я, а на спеціальній трасі було визначено місце для умовно потерпілого.

Старт надавався першому учаснику «розвіднику», який, за правилами, викликав двох рятувальників, котрі мали із собою ак’ю. Рятувальники надавали «умовно потерпілому» першу домедичну допомогу, і далі транспортували до місця, де його вже чекали медики.

Цьогоріч у змаганнях з рятувальної роботи на гірськолижній трасі змагалося шість команд – ФСТ СК «Славськ», ТСК «Ірбіс», АРЗ СП-1, АРЗ СП-2, ФСТ Чернівецької області та єдина жіноча команда «Ірбіс». Всі учасники змагань отримали дипломи та призи від спонсорів.

Про це повідомили сьогодні, 28 лютого, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів