Роман Гладиш отримав відзнаку кращого спортсмена Львівщини

17:00 12 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У понеділок, 12 березня, у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької урочисто відзначили кращого спортсмена Львівщини за підсумками грудня 2017 року.

Про це повідомили сьогодні, 12 березня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Ним став майстер спорту України міжнародного класу, член національної збірної команди України з велосипедного спорту Роман Гладиш.
Почесне звання один з кращих велосипедистів України виборов завдяки успішному виступу на четвертому етапі Кубку світу з трекових велоперегонів року у місті Сантьяго у грудні 2017 року».

«Зокрема, Роман Гладиш виборов бронзову медаль в гонці омніум (своєрідне велосипедне багатоборство) серед чоловіків, а разом з тернополянином Віталієм Гринівим посів четверте місце у престижній чоловічій парній гонці медісон. Для Романа Гладиша «бронза» на етапі в Чилі стала другою нагородою етапів Кубка світу після третього місця в дисципліні скретч в Кембриджі-2015. Почесну нагороду кращому спортсмену грудня вручив держсекретар міністерства молоді та спорту Олег Нємчінов», – поінформували також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів