Приміщення на вулиці Руській, 20 у Львові відтепер орендує ДЮСШ «Галеон»

16:05 24 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: anderver.livejournal

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, На сесії ЛМР, яка відбулася 23 квітня, було надано в оренду нежитлові приміщення ДЮСШ «Галеон», які розташовані на вул. Руській, 20.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 24 квітня, «Щоденному Львову»:

«На сесії Львівської міської ради, яка відбулася 23 квітня 2015 року, було надано в оренду нежитлові приміщення ДЮСШ «Галеон», які розташовані на вулиці Руській, 20. Школа буде використовувати його під роздягальні для вихованців. В управлінні молоді, сім’ї та спорту ЛМР пояснили:

«Раніше це приміщення було в оренді ТзОВ «Горицвіт», яке відмовилося його добровільно повертати громаді міста після завершення договору оренди ще в березні 2015 року. З огляду на це Комунальна 1-ша міська поліклініка, яка є балансоутримувачем цього приміщення, звернулася до суду, аби повернути його місту. 

Відтак, 8 квітня відбулося виконання рішення Господарського суду Львівської області від 22.12.2014 року (справа № 914/2042/14) про вивільнення і повернення приміщення в комунальну власність м. Львова. Варто зазначити, що ДЮСШ «Галеон» культивує такі види спорту як гімнастика художня, карате, спортивна акробатика та фехтування. 

Зокрема в спортивному залі на вулиці Руській, 20 фехтуванням займається близько 50 дітей. Вихованками цієї секції є такі відомі львівські спортсменки, як чемпіонка Олімпійських ігор у Лондоні 2012 Яна Шемякіна, а також Анфіса Почкалова та Ксенія Понтелеєва».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів