Прикордонники зі Львівщини перемогли польських колег у серії післяматчевих пенальті

13:44 23 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook»

Товариський футбольний матч між охоронцями українсько-польського кордону відбувся у Перемишлі.

«Збірна команда прикордонників Мостиського та Львівського прикордонних загонів взяла участь у товариському футбольному матчі із командою польських колег з Бещадського відділу Прикордонної Варти Республіки Польща», – повідомили сьогодні, 23 листопада, в Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України, де також поінформували:

«20 листопада в Перемишлі відбувся товариський футбольний матч між охоронцями українсько-польського кордону. Спортивний захід було організовано за ініціативи польських колег в рамках співпраці прикордонних служб, до участі у матчі були запрошені керівники прикордонних підрозділів обох сторін.

Хоча матч і був товариським, все ж в основному часі команди зіграли в нічию – 0:0, тому було розпочато серію післяматчевих пенальті. В результаті команда українських прикордонників перемогла із загальним рахунком 2:1.

Однак, як зазначили самі учасники змагання, перемога була не головною, адже польські колеги організували дружній прийом та цікаве знайомство з прикордонним відділом, зрештою, була можливість поспілкуватися давнім колегам у невимушеній атмосфері.  Прикордонне співробітництво з польськими охоронцями кордону напрацьоване досить довгий час – окрім заходів співпраці, спільних тренінгів та дозвілля українські та польські прикордонники разом несуть службу у спільних прикордонних патрулях, чимала доля затримань на західному кордоні відбувається у взаємодії, а в пунктах пропуску «Смільниця-Корчова», «Грушів-Будомєж» та «Угринів-Долгобичув» прикордонники обох держав здійснюють спільний прикордонний контроль на польській території».

Про це повідомили сьогодні, 23 листопада, на сторінці Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували світлини з футбольного матчу між «зеленими беретами».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів