«Помаранчеві» львівські «Карпати» перемогли своїх «салатових» одноклубників

11:49 30 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.lviv.ua

Цю двосторонню гру проведено в рамках першого етапу підготовки до сезону 2014/2015.

Інформаційний центр ФК «Карпати» розповів учора в публікації «Карпати» провели двосторонню гру»:

«У рамках першого етапу підготовки до сезону 2014/2015 «Карпати» сьогодні провели двосторонню гру. На полі клубної навчально-тренувальної бази в Брюховичах відбувся контрольний спаринг між «помаранчевими» та «салатовими».

Головний тренер «карпатівців» розділив «зелено-білих» на два склади:

«ПОМАРАНЧЕВІ»: Підківка (Мисак), Лобай, Пластун, Гітченко, Мірошніченко, Худоб’як, Чачуа, Ксьонз, Габовда, Васін, Бохашвілі. 

«САЛАТОВІ»: Ільющенков, Білоус, Балажіц, Новотрясов, Костевич, Мартинюк, Страшкевич (Даушвілі), Поручинський, Кополовець, Сергійчук, Пучковський.

Голи: Ксьонз, Гітченко.

З перших хвилин матчу було помітно, що футболісти грають з великим бажанням. Воно й не дивно, адже після відпустки хлопці встигли зголодніти за футболом.

Перший етап підготовки до нового сезону головним чином був присвячений закладанню фізичних кондицій гравців. А сьогоднішній спаринг став першою грою в новому сезоні.

Загалом гра проходила в хорошому темпі, який команди підтримували впродовж двох таймів. І «помаранчеві», і «салатові» діяли компактно, не допускаючи розривів між лініями атаки та оборони.

Як для підготовчого періоду, а тим паче для першої гри, гравці діяли досить агресивно в передній лінії, намагаючись кожну атаку довести до логічного завершення – удару по воротам суперника. Вистачало й створених небезпечних моментів. А от з реалізацією краще склалося в «помаранчевих», які двічі змушували «салатових» розпочинати гру з центру поля. 

Зазначимо, що обидва м’ячі було забито в другій половині зустрічі. Павло Ксьонз, змістившись з флангу ближче до середини поля, влучним ударом відкрив рахунок. Згодом відзначився центральний захисник Андрій Гітченко, який пройшов в карний майданчик «салатових» при подачі кутового. 

Таким чином перший етап підготовки до нового сезону підходить до свого завершення. У вівторок, в перший день липня, підопічні Ігоря Йовічевіча відправляться до Словаччини, де в середу проведуть контрольний спаринг з флагманом місцевого футболом ФК «Жиліна».

А наступного дня карпатівська делегація перебереться до Словенії. Саме на Балканах леви проведуть другий тренувальний збір. Упродовж двох тижнів команда працюватиме в режимі двох тренувань в день.

Окрім того, в планах і чотири спаринги, які відбудуться 6-го, 10-го, 13-го і 16-го липня. Додому «Карпати» повернуться 17-го числа і вже у Львові безпосередньо готуватимуться до матчу першого туру XXIV чемпіонату України.

Провела двосторонній спаринг сьогодні і молодіжна команда «Карпат». Цей поєдинок відбувся на полі стадіону «Прогрес».

Команди провели гру в наступних складах:

«ЧЕРВОНО-ЧОРНІ»: Сілецький, Савченко, Єлсуков, Грось, Штаненко, Макогон, Кльоц, Богач, Грисьо, Грищенко (Гладкий), Завійський.

«ЗЕЛЕНО-БІЛІ»: Мозіль (Кравчук), Красномовець, Бухта, Виздрик, Диня, Михайловський, Яструб (Намуйлик), Савошко, Полюганич, Волошин, Смук (Захарків).

Як і гравці основи, футболісти молодіжки також проводили свій перший матч після тривалої перерви. Тож і в цій зустрічі бажання в обох команд було більш ніж достатньо. Невелика територіальна перевага була на боці «червоно-чорних», але першими забили «зелено-білі». Грисьо обрізався на своїй половині поля і, намагаючись виправити свою помилку, збив Смука. Порушення сталося в карному майданчику, тож арбітр призначив 11-метровий. Яструб з точки пробив влучно - 1:0, повели зелено-білі. Згодом, отримавши передачу від партнерів врозріз між захисниками, Волошин вискочив сам на сам з воротарем і переграв Сілецького. 2:0 - за такого рахунку команди пішли на перерву. 

У другій половині зустрічі малюнок гри не змінився. «Червоно-чорні» продовжували контролювати гру. Але «зелено-білі» надійно діяли в обороні. Не порушуючи ігрову дисципліну вони перекрили практично всі підходи до своїх воріт. Та все ж «червоно-чорним» один м’яч вдалося відіграти. За 10 хвилин до закінчення гри вони змусили помилитися оборону «зелено-білих». Намагаючись ліквідувати небезпечний момент, оборона останніх припустилася порушення правил у власному карному майданчику. З 11-метрової позначки влучно пробив Завійський. Тож у підсумку 2:1 перемогли «зелено-білі».

Додамо, що другий етап підготовки до нового сезону підопічні Романа Зуба, як і перша команда клубу, проведуть за кордоном. 3-го липня карпатівська молодіжка відправляється на тренувальний збір до Польщі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів