Покладок вивів аматорів зі Львівщини до 1/16 Кубка України

22:42 26 липня 2017 р.

Юрій Покладок забиває єдиний гол у сьогоднішньому матчі в Демні

Юрій Покладок забиває єдиний гол у сьогоднішньому матчі в Демні
Фото: скріншот з «YouTube»

Єдиний гол у Демні забив син нападника львівських «Карпат» Андрія Покладка – Юрій.

Спортивно-культурний клуб «Демня» з однойменного села в Миколаївському районі Львівської області, який, попри те, що наразі має статус аматорів, пройшов у минулому раунді Кубка України «Дніпро», провів ще один хороший матч із професійною командою – житомирським «Поліссям». Гра в Демні розпочалася досить жваво, на хороших швидкостях і в жорсткій боротьбі, в дебюті була показана жовта картка, і вболівальники побачили гол, який, правда, «Демня» забила з офсайду.

Потім гра вирівнялася, і житомирська команда провела декілька випадів, хоч вони й закінчилися без результату. Можна сказати, що протистояння йшло в нічийному руслі.

Реальний перелом стався на 79-й хвилині –  тоді у львів'ян був шанс вирвати перемогу. Нападник Яремчук пробивав головою з десяти метрів, Шкільний відбив м'яч перед собою, а син легендарного нападника львівських «Карпат» Андрія Покладка – Юрій – міг переправляти його в сітку. Однак голкіпер з другої спроби забрав-таки м’яч у руки.

Проте «Демня» дотиснула суперника. Кухарський пройшов свого опонента, навісив з лівого краю в центр штрафного, а там набігав Покладок і його удар виявився невідпорним для голкіпера «Полісся». Потім був ще прохід Самолюка, його хороший пас і вихід Покладка один на один із порожніми воротами, але в цей раз м'яч не ліг на ногу форварду, удар не вийшов і м'яч потрапив у поперечину. 1: 0 і команда з Львівської області йде далі.

Про це повідомили сьогодні, 26 липня, в інтернет-виданні «UA-Футбол», де також навели статистику сьогоднішнього матчі в Демні:

26 липня. Демня. Стадіон імені Віталія Кузіва. СКК «Демня» – «Полісся (Житомир) 1: 0

СКК «Демня»: Крашевській, Дикий, Войтович (Дорошенко 87), Яремчук, Демків, Покладок, Самолюк, Білоус, Терлецький (Панченко 73), Слука, Шептицький (Кухарська 60)

«Полісся»: Школьний, Галахов, Роспотнюк, Куделькін, Оніщук, Зайнчковській, Олексієнко, Охріменко (Демчик 34), Миколаюк, Кузнєцов, Михайленко

Попередження: Слука, 36, Дикий, 44 – Михайленко, 7, Галахов, 15, Миколаюк, 90+1

Гол: Покладок, 89

Вилучення: Зайнчковській 90+3

Як інформував «ЩЛ», ФК «Львів» пройшов до 1/16 Кубка України, натомість винниківський «Рух» вибув із боротьби за почесний трофей.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів