Перемишль чекає Україну в Європі - президент Перемишля

15:00 2 грудня 2013 р.

Сьогодні до Львова прибув президент польського міста Перемишля Роберт Хома, який виступив із зверненням на львівському Євромайдані біля пам’ятника Шевченку,інформує прес-служба ЛМР.

«Серцем я з вами і привіз вітання з Перемишля, з Польщі. Незважаючи на те, що говорить президент Янукович, Україна – в Європі. Чекаємо там на вас, а дорога іде через Перемишль, через Перемишльські ворота. Були з вам в часі Помаранчевої революції, були всі ці роки, коли Львів гарнішав, коли українці змінювались і чекали з надією на входження в Європу. Сьогодні ми також з вами.
Передаю вам звернення від жителів Перемишля. Не здайтеся! Боріться разом і вимагайте того, щоби Україна була повноправним членом Європейського союзу. Почніть це робити вже сьогодні. Бог дав погоду, світить сонце. Трохи мерзнете, але тримайтеся, бо варто. Ми з вами сусіди, і ми чекаємо на вас.
Недавно в Перемишлі зустрічався зі студентами зі Східноєвропейської школи, молодими людьми, які протестували і запрошували на Майдан до Києва. До Києва я не доїхав, але приїхав до Львова. Ви маєте неповторний шанс змінити хід історії. Дорогі львів’яни, друзі! Хочу запевнити, що можете завжди на нас покластися. Ми з вами є, будемо з вами, і чекаємо на вас. Хочу, щоб якнайшвидше Україна дочекалась скасування візового режиму для виїзду в Європу», - звернувся до львів’ян на Євромайдані  Роберт Хома, президент міста Перемишль.
Також Роберт Хома символічно розгорнув на сцені прапор Євросоюзу та прапор міста Перемишля на знак солідарності з львів’яни.
«На прапорі Перемишля ми маємо в гербі ведмедя, ви маєте – лева. Це дуже мужні звірі і символи. Не здайтеся! Львів – це сила!», - додав Роберт Хома.


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів