«Олімпік» оскаржить відмову львівських «Карпат» дограти матч

18:58 5 грудня 2017 р.

Снігопад перешкодив 3 грудня «Карпатам» та «Олімпіку» дограти матч  на стадіоні «Україна» у Львові

Снігопад перешкодив 3 грудня «Карпатам» та «Олімпіку» дограти матч на стадіоні «Україна» у Львові
Фото: sportarena.com

Президент донецького футбольного клубу «Олімпік» Владислав Гельзін повідомив, що дограти перерваний через сніг матч з «Карпатами» в найближчі терміни не вийде з вини львівського клубу і хоче довести це в судових інстанціях.

Зокрема, донецький клуб має намір оскаржити дії львівського клубу в Контрольно-дисциплінарному комітеті (КДК) Федерації футболу України (ФФУ). Владислав Гельзін запевнив: «Ми змушені звернутися до КДК ФФУ – іншого виходу в ситуації, що склалася у нас просто немає. «Карпати» не змогли забезпечити умови для догравання матчу. Ми запропонували їм зіграти або в середу, або в четвер у Києві на стадіоні імені Лобановського. Але львів'яни відповіли відмовою. Ми не хочемо звертатися до КДК, хочемо вирішити долю матчу на футбольному полі, але «Карпати» цього не хочуть».

Президент «Олімпіка» також повідомив: «Я не можу зрозуміти небажання «Карпат» дограти матч. Погода завадила провести другий тайм на полі стадіону «Україна», але у «Карпат» є запасний стадіон – «Арена Львів». Вона повинна бути готова до проведення матчів. Можна було один тайм провести на ньому вже в понеділок. Але вони цього не захотіли. Вони не захотіли дограти зустріч і в Києві на стадіоні імені Лобановського. Що нам залишається? Нас змушують звернутися до КДК»

Владислав Гельзін розповів усе це інтернет-виданню «Sport Arena», де нагадали: «Перший тайм матчу «Карпат» та «Олімпік» у 18-му турі української Прем’єр-ліги завершився з рахунком 1:1, але арбітр зустрічі Катерина Монзуль не вивела команди на поле після перерви через те, що газон львівського стадіону «Україна» вкрився снігом».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів