Олександр Усик розраховує в першому титульному бою у Львові на велику підтримку українців (відео)

12:42 2 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: operkor.net

У прес-службі ЛМР повідомили в четвер «Щоденному Львову», що квитки на бій Олександра Усика можна придбати у касах стадіону та в магазинах міста, а в суботу на «Арену Львів» курсуватимуть шатл-баси.


Відео: Telekanal ZIK

У прес-службі міської ради повідомили в четвер «Щоденному Львову», що 4 жовтня о 19.00 на стадіоні «Арена Львів» відбудеться вечір боксу. В повідомленні також конкретизують:

«У цей день перший титульний поєдинок у своїй професійній кар’єрі проведе Олександр Усик. Протистояти олімпійському чемпіону буде Інтернаціональний чемпіон WBF, чемпіон Південної Африки Деніел Брюер.

На кону бою – пояс Інтерконтинентального чемпіона WBO. Другим головним поєдинком вечора стане прощальний бій екс-чемпіона світу Андрія Котельника.

Усі охочі відвідати поєдинки можуть придбати квитки в касах стадіону або в центрі міста:

http://gastroli.ua

каси стадіону «Арена Львів», вул. Стрийська, 199

каса №1, пл. Ринок, 14, магазин «Квітка»

event-hall «КІНО», пр. Чорновола, 2

каса От-От, пр. Свободи

каса От-От, вул. Федорова, кіоск біля Домініканського собору

каса От-От, вул. Валова, кіоск біля пам’ятника Королю Данилу

TICKETS.UA, ТЦ «KING-CROSS LEOPOLIS», с. Сокільники, вул. Стрийська, 30

мережа магазинів «ВУХО.КОМ»:

вул. Городоцька, 41, в приміщенні «Приват Банку»

вул. Володимира Великого, 59В, «МТС»

вул. Чернівецька, 13, «МТС»

вул. Джорджа Вашингтона, 8, с/м «Рукавичка»

вул. Дорошенка, 1

вул. Сихівська, 18, «МТС»

вул. Любінська, 89

пр. Свободи, 6/8, «Life»

вул. Червоної Калини, 36, ТЦ «Шувар» 

вул. Червоної Калини, 57

вул. Шевченка, 358

вул. Шпитальна, 7, біля ТЦ «Магнус»

пл. Кропивницького, 9, навпроти «Катедри».

У прес-службі ЛМР повідомили також у четвер «Щоденному Львову», що в суботу на «Арену Львів» курсуватимуть шатл-баси. У повідомленні також конкретизують: 

«На час проведення боксу, графік роботи громадського транспорту (а саме: маршрутні таксі № 3А; 10; 25; 40 та тролейбуси № 3; 20; 25) буде продовжено до 01.00. Проте, для комфорту мешканців та гостей міста, до стадіону будуть курсувати шатл-баси.

Шатл-баси курсуватимуть з площі Є. Петрушевича та від кінотеатру ім. О. Довженка до Автовокзалу. Після закінчення поєдинків автобусами можна буде дістатись від Автовокзалу до площі Є. Петрушевича та до кінотеатру ім. О. Довженка. Оплата проїзду становитиме 3 гривні».

Натомість агенція УНІАН інформує в повідомленні «Боксер Усик у першому титульному бою розраховує на велику підтримку українців»:

«У Львові відбулося відкрите тренування Олександра Усика і його суперника Деніела Брюера напередодні бою за титул Інтернаціонального чемпіона чемпіона за версією WBO, під час якої український Олімпійський чемпіон, який постійно проживає в окупованому Криму зазначив, що розраховує на велику підтримку українців. Про це повідомляє прес-служба компанії братів Кличків K2 Promotions, яка організувала цей вечір.

Зокрема, Усик зазначив: «Я знаю, що мене буде підтримувати велика кількість українців, моя команда, мої близькі як на стадіоні, так і перед екранами телевізорів. Я не переживаю щодо поєдинку на відкритому повітрі. Я буду рухатися і мене будуть зігрівати софіти. Головне, щоб глядачам було тепло».

Своєю чергою, Брюер також впевнений у позитивному для себе результаті бою: «Я відчуваю себе чудово. У мене великий досвід підготовки до титульних боїв і до цього поєдинку я готувався грунтовно. Я поважаю свого суперника Олександра Усика як хорошого боксера, як Олімпійського чемпіона. Але я тут, щоб перемогти».

Детальніше про підготовку до бою розповів тренер Брюэра Нік Дюран: «Ми приступили до підготовки кілька місяців тому. У нас були хороші спаринг-партнери – лівші. До бою готові. Олександр – хороший боксер, але не кращий у світі. В суботу буде гарне протистояння. Ми приїхали за перемогою. Більше відповідальності лежить на супернику, так як за нього вболіватиме величезна кількість глядачів у цей вечір».

Як повідомляв УНІАН, у суботу, 4 жовтня, на «Арені Львів» у рамках боксерського турніру «K2 Promotions» Олександру Усику належить провести перший титульний двобій проти Чемпіона Південної Африки і Інтернаціонального титулу WBF в першій важкій вазі Деніеля Брюэра. На кону – титул Інтерконтинентального чемпіона за версією WBO.

Ще одним головним боєм вечора стане поєдинок, в якому Андрій Котельник зустрінеться з Олександром Бенідзе. Це буде останній бій екс-чемпіона світу за версією WBA».

Про це повідомили в четвер в інформаційній агенції УНІАН.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів