Рух: заміна головного тренера на 181-й хвилині сезону

22:43 4 серпня 2021 р.

Фото до новини

"Жовто-чорні" на своєму офіційному сайті оголосили про відхід Івана Федика і повернення Леоніда Кучука.

Про це повідомляє пресслужба ФК "Рух", пише Dailylviv. 61-річний білорус Леонід Кучук сьогодні ввечері приїхав на тренування «жовто-чорних» на навчально-тренувальну базу у Винниках. Впродовж заняття новоспечений наставник спостерігав за діями футболістів, втім, участі в тренувальному процесі не брав. Опісля сесії, керівництво «Руху» у конференц-залі представило футболістам Леоніда Кучука в ролі нового головного тренера команди.

Для Кучука це буде другий період роботи на чолі Руху. Перший був з лютого до грудня 2019 року.  Про тренерів, які допомагатимуть Леоніду Кучуку у його тренерському штабі, ФК Рух повідомить найближчим часом.

Кучук тоді провів з ФК "Рух" 33 матчі: 19 перемог, 8 нічиїх та 6 поразок. 

Раніше Рух оголосив про розрив контракту з Іваном Федиком за обопільною згодою. Львів'яни розпочали новий сезон з двох поразок – Металісту 1925 (1:2) і Ворсклі (0:2). В історії «Руху» Іван Федик залишиться як один з найбільш успішних наставників. Під його опікою «жовто-чорні» здобули путівку в Українську Прем’єр-лігу та у дебютному сезоні в елітному футбольному дивізіоні країни посіли 10-те місце. 

Керівництво «Руху» запропонувало Івану Федику надалі працювати в структурі клубу. Про своє рішення Іван Зінонович повідомить згодом.

У ролі головного тренера «Руху» Іван Федик провів 40 матчів: 12 перемог, 14 нічиїх та 14 поразок. Загалом наставником «жовто-чорних» Іван Зінонович був 414 днів.  

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів