Нескорені львів’яни провели показове тренування

14:48 27 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Україну представлятимуть на Всесвітніх «Іграх Нескорених» четверо львів’ян.

Про це повідомили сьогодні у Львівській ОДА, де також поінформували: «На Львівщині триває активна фаза підготовки військових, які у вересні візьмуть участь у Іграх Нескорених («Invictus Games») у Торонто. У четвер, 27 липня, на лучному полі навчально-спортивної бази літніх видів спорту міністерства оборони України на вулиці Клепарівській, 39а відбулось показове тренування спортсменів – учасників  міжнародних спортивних змагань серед військовослужбовців».

«Україну на Всесвітніх іграх представлятимуть четверо спортсменів зі Львівщини. Зокрема, члени основного складу – Катерина Михайлова, Роман Паньченко, Дмитро Сидорук, а також резервного складу – Дмитро Афанасьєв. Для усіх них пріоритетним видом спорту є стрільба з лука», – розповіли також в облдержадміністрації.

«Персональний склад української команди сформовано з українських військовиків, які отримали поранення під час виконання службових обов’язків та в зоні АТО. До національної команди увійшло 30 учасників – 18 ветеранів та 12 військовослужбовців Збройних Сил України. З цього числа сформували основний та резервний склади – по 15 учасників. «Ігри Нескорених-2017» триватимуть з 23 до 30 вересня, збірна команда України вирушить у Торонто 21 вересня», – повідомили також у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів