Навпроти будинку №100 на вулиці Широкій у Львові буде спортмайданчик

10:34 27 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: Zaxid.net

Більшість опитаних на вулиці Широкій мешканців підтримали ініціативу облаштування громадського простору.

Депутат Львівської міської ради Вікторія Довжик повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі:

«Результати опитування мешканців будинків №88 і №100 на вулиці Широкій, яке проводилося 19 та 20 квітня 2016 року

Переважна більшість мешканців – понад 80% опитаних – «за» облаштування громадського простору! При цьому 76% чули про зазначену ініціативу, проте майже чверть вперше дізнались про цей проект.

Із тих мешканців, які висловилися «за» облаштування громадського простору, переважна більшість підтримала ідею створення дитячої зони з ігровим майданчиком – 87%, велодоріжок – 78%, а також відпочинкової зони з лавочками і зеленими насадженнями – 88%. Основним зауваженням людей, які висловилися проти, є побоювання додаткового шуму від дитячого майданчика. 

А от щодо наповнення зони активного відпочинку є певні розбіжності. Хоча більшості подобається розміщення столів для пінг-понгу – 73%, за скейт-парк висловлюються 65%. Альтернативні пропозиції мешканців це – вуличні тренажери, волейбольний або баскетбольний майданчик.

Однак з’явилися нові обставини, які допоможуть нам дійти згоди по цьому питанню.

Добра новина для футболістів! За інформацією, начальника управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради Володимира Шнайдера, його управлінням заплановано облаштування спортивного майданчика на вулиці Широкій – навпроти будинку №100 (парк «Білогорща»).

На сьогодні є зацікавлений інвестор у розробленні проектної документації, ініціатива на стадії погодження. Отримано вже згоду управління архітектури Львівської міської ради, ЛКП «Зелений Львів», довідку відділу Держгеокадастру у Львові. Наступним кроком є виділення фінансування і на осінь можна сподіватися на початок робіт. Таким чином, скориставшись з цих двох ініціатив, маємо надію буде задоволено інтереси переважної більшості мешканців».

Депутат написала це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів