На Всеукраїнському турнірі з рукопашного гопака перемагали лише львів’яни

17:42 26 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: osvitportal.lviv.ua

В ігровому залі навчально-спортивного комплексу Львівського державного університету фізичної культури завершився Всеукраїнський турнір з українського рукопашу гопак.

«Здорова нація – сильна Україна!» – саме під таким гаслом відбувся в ігровому залі навчально-спортивного комплексу Львівського державного університету фізичної культури на вулиці Черемшини, 17) Всеукраїнський турнір з українського рукопашу гопак. За чемпіонські титули в окремих змагальних категоріях (діти, молодь, дорослі) змагалося 68 спортсменів-гопаківців – вихованців спортивних клубів та осередків західних областей України, а також збірна Кіровоградської області.

Організаторами змагань виступили Всеукраїнська федерація Українського рукопашу гопак, управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації за підтримки Львівського державного університету фізичної культури. Учасників змагань вітали перший заступник голови Комітету з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Верховної ради України, народний депутат України, президент Всеукраїнської федерації Українського рукопашу гопак Микола Величкович та радник міністра молоді та спорту України Володимир Мартиненко.

Роботу суддівського корпусу очолив майстер спорту України, голова обласного осередку Всеукраїнська федерації рукопашу гопак, викладач кафедри фізичного виховання та спорту Львівського національного університету ім. І.Франка Ігор Кукурудзяк.

Переможці Всеукраїнського турніру з Українського Рукопашу Гопак

65 кг – Роман Мамчур, «ММА центр», Львів;

До 65 кг – Олег Геш, СК «Тріумф», Львів;

До 70 кг – Олег Якушев, СК Львівського національного університету імені Івана Франка;

До 75 кг – Ельсевар Асадулаєв, «ММА центр», Львів;

До 80 кг – Ігор Кордіяка, «ММА центр», Львів;

До 85 кг – Володимир Черепанов, «ММА центр», Львів;

+80 кг – Ігор Шевчук, «ММА центр», Львів.

Про це повідомили сьогодні, 26 травня, на сайті управління молоді та спорту  Львівської обласної державної адміністрації. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів