На обласній спартакіаді допризовників перемогла команда Личаківського району Львова

16:05 23 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Львівський обласний військовий комісаріат

Як повідомили в понеділок в ЛОВК, у фінальному етапі обласних змагань серед допризовної молоді з метою визначення фізичної підготовленості юнаків до служби у Збройних Силах України та інших силових структурах взяли участь 27 команд.

У Львові в межах заходів щодо відзначення Року Андрея та Климентія Шептицьких відбувся фінальній етап обласних змагань серед допризовної молоді з метою визначення фізичної підготовленості юнаків до служби у Збройних Силах України та інших силових структурах. Спартакіаду було організовано управлінням молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, Львівським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Львівським обласним військовим комісаріатом.

21-22 березня на об’єктах Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України було гаряче, адже за першість приїхали поборотися 27 команд з районів області та міст обласного значення. Варто зазначити, що їхнє комплектування відбулося найкращими спортсменами після відповідних змагань у районах.

Як розповів заступник начальника – начальник навчально-методичного відділу, кандидат наук з фізичного виховання та спорту майор Володимир Михайлов основними завданнями проведення Спартакіади є виховання морально-психологічної стійкості, почуття патріотизму та колективізму майбутніх захисників Вітчизни.

Він також наголосив: «І, звісно, як засіб упередження антисоціальних проявів в молодіжному середовищі, а також заради формування та пропагування здорового способу життя, збільшення рухової активності, підвищення престижу військової служби, залучення молоді до систематичних занять фізичною культурою і спортом». 

Отож, юні спортсмени змагались у таких дисциплінах: стрільба з дрібнокаліберної гвинтівки, плавання на дистанцію в 50 метрів, метання гранати Ф-1 на дальність, біг на 100 й 3000 метрів та підтягування на поперечці. За результатами дводенних змагань перше місце посіла збірна команда Личаківського району міста Львова, друге – команда зі Стрия, третє – з Яворова.

Про це повідомили сьогодні, 23 березня, на сайті Львівського обласного військового комісаріату.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів