На матч Україна - Сан-Марино у Львові запустять експрес-автобуси і подовжать графік руху транспорту

10:00 6 вересня 2013 р.

Сьогодні на стадіоні «Арена Львів» відбудеться міжнародний кваліфікаційний матч на Кубок світу ФІФА 2014 в Бразилії між національними збірними командами України та Сан-Марино. Для забезпечення якісного перевезення вболівальників буде продовжено графік руху громадського транспорту, збільшено кількість одиниць транспорту на маршрутах на вул. Стрийську. Одночасно будуть запроваджені додаткові експрес-маршрути з пл. Петрушевича. Про це повідомили прес-служба ЛМР з посиланням на управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради.

Відтак, для забезпечення комфортного доїзду вболівальників на матч, який відбудеться 6 вересня на новому стадіоні, буде посилено роботу громадського транспорту на маршрутах (автобуси № 3А, 10, 25, 40, тролейбуси № 3, 25) та продовжено графік роботи до 01.00-01.30 год.

Також буде запроваджено експрес-маршрути від пл. Петрушевича до ТЦ «Кінг Крос» та вул. Сокільницької, які курсуватимуть від 18.00 до початку матчу та від закінчення матчу до 01.30 год. Планується часткове обмеження руху приватного автотранспорту на вулицях, які провадять до стадіону.
Відтак, аби вчасно довести усіх вболівальників на стадіон, до матчу збільшиться на 4 одиниці кількість тролейбусів та на 5 одиниць кількість автобусів, додатково працюватиме 12 експрес-автобусів з пл. Петрушевича.
Після матчу, кількість експрес-автобусів буде збільшена до 20 одиниць. Відправлення експрес-автобусів буде відбуватися з вул.Стрийської (зупинка вул. Сокільницька).
Довідка

Схема руху громадського транспорту до матчу:
•    експрес-автобуси: пл. Петрушевича – вул. Сокільницька;
•    тролейбуси: пл. Петрушевича – Автовокзал;
•    рейсові автобуси: через пл. Петрушевича – ТЦ «Кінг Крос Леополіс».

Схема руху громадського транспорту після матчу:
•    експрес-автобуси: з вул.Стрийська зупинка вул. Сокільницька до пл. Петрушевича  з зупинками на  вул. Наукова, вул. В.Великого, Податкова;
•    тролейбуси: Автовокзал – пл. Петрушевича;
•    рейсові автобуси: ТЦ «Кінг Крос Леополіс» – через пл. Петрушевича.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів