На Львівщині завершився чемпіонат України зі спідвею

21:58 10 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: radiotrek.rv.ua

Срібло виборов на «домашньому» треку Дмитро Мостовик.

«У Червонограді за чисельної уболівальницької підтримки відбувся заключний другий етап відкритого особистого чемпіонату України зі спідвею», – повідомили сьогодні, 10 травня, в управлінні фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«На місцевому мототреку «Гірник» змагалися кращі гонщики України та зарубіжні спортсмени, які представляли команди Польщі, Словаччини та Данії. Для визначення переможців другого етапу та призерів Чемпіонату не вистачило запланованих 20-ти заїздів.

У додаткових заїздах досвідчений поляк Станіслав Бужа випередив українця Станіслава Мельничука та свого співвітчизника Лукаша Пшедпельського. Відтак чемпіоном України 2016 року зі спідвею став гонщик з Рівного Станіслав Мельничук.

За друге місце національного чемпіонату у додатковому заїзді змагалися Дмитро Мостовик (Червоноград) та Віталій Лисак (Рівне). Срібло виборов на домашньому треку перший із них.

Чемпіонат України через різні причини не проводився декілька років. Більшість провідних мотогонщиків України вдало представляють нашу країну у чемпіонатах провідних спідвей них країни Європи. Тож, не дивно, що цьогоріч на п’єдестал піднялися перспективні українські юніори.

Свято спідвею в Червонограді вдалося: привітати учасників приїхали байкери та юні мотоциклісти. Погода не підвела. Вільних місць на трибунах не було. Проведення фінального етапу Чемпіонату України федерації мотоциклетного спорту не випадково доручила провести в Червонограді – місцевий спідвей цьогоріч святкує своє 60-річчя. А спеціалізований стадіон «Гірник» – один з небагатьох в Україні,що повністю відповідає європейським стандартам: ширина трекової доріжки, штучне освітлення та сучасні надувні відбійники для безпеки гонщиків на усіх віражах...».

Про це повідомили сьогодні, 10 травня, на сайті управління фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів