На Львівщині облаштують 18 футбольних полів

16:00 23 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

В облдержадміністрації запевнили, що нові футбольні поля зі штучним покриттям з’являться в Жовківському, Пустомитівському, Бродівському, Камянка-Бузькому, Миколаївському, Яворівському й Городоцькому районах, Новокалинівській, Вільшаницькій та Ходорівській ОТГ, Червонограді, Трускавці й Дрогобичі.

Директор департаменту економічної політики Львівської ОДА Роман Филипів запевнив сьогодні, 23 січня,  під час звіту за 2017 рік: «Цьогоріч на території Львівської області планують збудувати 18 нових футбольних полів із штучним покриттям. На реалізацію будівництва з державного бюджету вже спрямували 13,4 млн. гривень. Нові футбольні поля з’являться в Жовківському, Пустомитівському, Бродівському, Камянка-Бузькому, Миколаївському, Яворівському й Городоцькому районах, Новокалинівській, Вільшаницькій та Ходорівській ОТГ, Червонограді, Трускавці й Дрогобичі».

Про це повідомили поінформували в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також нагадали: «Бюджетну програму «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» уряд затвердив у вересні 2017 року. Бюджетні кошти спрямовуються на реалізацію проектів будівництва (нове будівництво, реконструкція, у тому числі виготовлення проектної документації) футбольних полів (майданчиків, стадіонів) із штучним покриттям у регіонах України, насамперед проектів, які передбачають співфінансування з місцевих бюджетів або інших джерел, не заборонених законодавством».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів