На Львівщині коштом обласного бюджету навчать плавати 1,5 тисячі дітей із багатодітних сімей

18:25 7 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

У цьому запевняє у четвер прес-служба ЛОР.

Як повідомила сьогодні, 7 серпня, «Щоденному Львову» прес-служба обласної ради, цьогоріч на Львівщині продовжиться реалізація Програми навчанню дітей із багатодітних сімей плаванню. На виконання її заходів депутати передбачили в обласному бюджеті 300 тисяч гривень». У цьому ж повідомленні також розповідають:

«Станом на 25 липня у Львові в басейні ЛОО ФСТ «Динамо» до занять з плавання уже приступило 120 дітей. Про це повідомила 6 серпня заступник начальника управління молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації Оксана Вацеба під час слухань про виконання обласних цільових програм структурними підрозділами Львівської обласної державної адміністрації, які провели депутати постійної комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури, спорту і туризму Львівської обласної ради.

Загалом цього року заплановано навчити плаванню близько 1, 5 тисячі  дітей із багатодітних сімей. До цієї програми задіяно 16 басейнів області. Програма реалізовуватиметься впродовж вересня – грудня поточного року». 

Як інформував «Щоденний Львів», 6 серпня, прес-служба міської ради повідомила, що 18 серпня розпочнеться щорічна міська програма навчання плаванню соціально-незахищених та обдарованих дітей віком від 9 до 15 років, якою плануютьється охопити понад 750 із них.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів