На чемпіонаті України зі шахів у Малехові під Львовом переміг Юрій Кузубов із Краматорська

12:05 24 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: chess-news.ru

Уродженець Сичовки на Смоленщині вперше в кар'єрі випередив усіх гросмейстерів нашої країни, набравши 7,5 очка з 11-ти можливих.

Перемогою Юрія Кузубова з Краматорська завершився в розташованому за шість кілометрів від Львова готелі «Варшава» в селі Малехів на Жовківщині 83-й чемпіонат України з шахів серед чоловіків. Кузубов уперше в кар'єрі виграв «золото» чемпіонату України, набравши 7,5 очка з 11-ти можливих.

Друге місце зайняв харків'янин Павло Ельянов (7,5), який поступився переможцеві за додатковими показниками. У суперчці за «бронзу» Антон Коробов з Харкова обійшов екс-чемпіона світу ФІДЕ киянина Руслана Пономарьова.

В останньому турі першості країни доля золотих медалей визначалася в партії Кузубова з Русланом Пономарьовим. У якийсь момент більше титулований Руслан припустився помилки, а Кузубов блискуче довів партію до перемоги.

Про це інформує «Технополіс». Натомість на сторінці «Кузубов Юрій Олександрович» у Вікіпедії повідомляється: «Юрій Олександрович Кузубов (26 січня 1990, Сичовка, Смоленська область) – український шахіст російського походження, гросмейстер (2005). Чемпіон України 2014 року.

Рейтинг на листопад 2014 року – 2661 (86-е місце у світі, 8-е в Україні). Народився на Смоленщині. З раннього дитинства проживає в Краматорську».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів