На «Арені Львів» запланували футбольне свято

15:00 18 червня 2018 р.

Андрій Баль

Андрій Баль
Фото: football24.ua

У міськраді запевнили: «1 липня львів’ян запрошують на футбольне свято пам’яті Андрія Баля».

Про це повідомили в понеділок, 18 червня, в прес-службі Львівської міськради, де також конкретизували: «З нагоди 124-ї річниці львівського футболу та в рамках цьогорічного «Leopolis Jazz Fest» у Львові, в неділю, 1 липня, на стадіоні «Арена Львів» відбудеться футбольне свято. На поле стадіону «Арена Львів» вийдуть зірки київського «Динамо». «Вони зійдуться на честь видатного тренера Андрія Баля у товариських матчах з його друзями та колегами, зірками і партнерами фестивалю

«Leopolis Jazz Fest». Також на поле вийде команда ДЮСШ міста Новий Розділ, яка стала переможцем всеукраїнського юнацького турнір з футболу пам’яті заслуженого майстра спорту Андрія Баля», – поінформували в міськраді.

«Окрім цього, 100 дітлахів віком від шести до 10 років отримають нагоду зіграти разом з командою зірок «Динамо». Для цього необхідно до 22 червня безкоштовно зареєструватися на сайті www.city-adm.lviv.ua/100kids. Всі діти отримають від організаторів ігор сувенірні подарунки», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів