Мирон Маркевич провів майстер-клас для «рухівців»

14:15 25 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: fcruh.com

Колишній тренер збірної України пояснив: «Засумував за роботою».

Колишній тренер збірної України, львівських «Карпат», харківського «Металіста» та інших команд Мирон Маркевич провів майстер-клас для гравців винниківського «Руху», після якого відповів на запитання журналістів:

– Мироне Богдановичу, після тривалої перерви ми Вас знову побачили у роботі?

– Засумував за роботою, тим паче тут «Рух» тренується, і я проявив ініціативу. Сьогодні провів заняття і завтра проведу. Тренери молоді, у них бажання багато, стараються і хочуть. Дещо їм підкажу, але у них є й своє бачення. Це нормальний процес, я із задоволенням поспілкувався з футболістами та провів тренування. Свисток витягнув, бо він уже порохом припав (Сміється). Одразу у тонусі почуваюся.

– На чому робили акцент в роботі?  

– Після останньої гри було помітно, що не вистачає компактності на полі. Були великі розриви між лініями, тож це перше, що ми постаралися зробити. Друге – це погано м’яч тримається, контроль м’яча повинен бути кращим, через це багато загублених передач, і як наслідок - негативний результат. Тож у мене було два побажання. Тим паче тут є футболісти непоганого рівня, які вміють і хочуть грати.  Отож у цьому напрямку працюємо. У середу знову грати з «Гірником-Спортом». Буде цікаво подивитися.

– Чи можна сказати, що Мирон Маркевич готує «Рух» до кубкового матчу?      

– Ні, у склад я не втручаюся, це прерогатива головного тренера. З моєї сторони є деякі підказки.

Про це поінформували в прес-службі винниківського «Руху».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів