Мирон Маркевич потрапив під обстріл окупантів

18:28 19 жовтня 2016 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

На запитання про те, як почувається на передовій голова Комітету національних збірних Федерації футболу України, він пожартував своєю улюбленою фразою «Та то таке...».

Як повідомили в середу, 19 жовтня, в Держприкордонслужбі України, в зону АТО завітав, аби підтримати бойовий дух прикордонників Краматорського загону та інших військових на лінії розмежування, голова Комітету національних збірних Федерації футболу України Мирон Маркевич. Зокрема він взяв участь у футбольному матчі в місті Курахове на Донеччині між командами Краматорського прикордонного загону та батальйону МВС «Харків-2».

Причому Мирон Маркевич грав у складі команди прикордонників. Симпатії глядачів розділилися порівну між командами, а на честь Мирона Богданович від уболівальників лунало чимало аплодисментів. У цей день прикордонники були у зеленій формі, яку вони отримали як подарунок від Федерації футболу України, відомих українських футболістів та від Мирона Маркевича особисто. І хоч у запеклому футбольному поєдинку прикордонникам довелося поступитися  команді батальйону МВС, проте для всіх присутніх  головними стали справжній спортивний азарт та піднесений святковий настрій.

На згадку про свій візит до українських захисників Мирон Маркевич також вручив команді прикордонників м’яч з автографами відомих українських футболістів. Серед інших подарунків – в одному з прикордонних підрозділів він передав футболку з автографами, на якій підписалися футболісти збірної України після гри в Туреччині, аби підтримати бойовий дух бійців.

У відповідь прикордонники зі своїми підписами та побажаннями передали спортсменам прапор України,  з яким вони пройшли пекло війни. Про це повідомили сьогодні, 19 жовтня, на сайті Держприкордонслужбі, де також опублікували фото- та відеорепротажі з візиту Мирона Маокевича в зону АТО.

Натомість прес-секретар Держприкордонслужби Олег Слободян розповів, що сьогодні, під час перебування на Мар’їнці український тренер фактично потрапив під обстріл російсько-терористичних військ. Але на запитання про те, як почувається на передовій голова Комітету національних збірних Федерації футболу України, він пожартував своєю улюбленою фразою «Та то таке...».

За словами Олега Слободяна, прикордонники в захваті від спілкування з Мироном Богдановичем. Кажуть, такого щирого патріота ще треба пошукати. Прес-секретар Держприкордонслужби написав про це сьогодні, 19 жовтня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів