Молодіжна збірна України стартує у ЧЄ-2015 сьогодні у Львові

09:27 9 вересня 2013 р.

Фото до новини

Сьогодні на «Арені Львів» зіграють молодіжні збірні України та Хорватії у групі 5 відбірного турніру до чемпіонату Європи-2015 серед гравців у віці до 21-го року. Матч розпочнеться о 19.30. Уболівальники ще можуть придбати квитки на цей матч у львівській мережі «Вухо.Ком». Перед матчем і після буде збільшена кількість автобусів на маршрутах, що курсують в напрямку стадіону, повідомили в управлінні транспорту та зв’язку Львівської міської ради,

Молодіжна збірна України продовжує підготовку до матчу відбірного циклу ЧЄ-2015 проти збірної Хорватії. Збір «молодіжки» розпочався 1 вересня, в Києві футболісти пробули 6 днів, а 7 вересня зранку прибули до Львова, де провели тренування на стадіоні «Прогрес». Наступного дня футболісти зранку мали оглядову екскурсію по Львову, а ввечері провели відкрите тренування, якому передувала прес-конференція головного тренера нашої «молодіжки» − Сергія Ковальця та футболіста Івана Ордця. Ось відповіді наставника збірної. 

- Львів зустрів Вас так  як Ви і очікували? Як пройшов перший день  підготовки команди у Львові?

- Виконали все, що задумували, тренування пройшли цікаво і в позитивній атмосфері.

- Чи хвилюєтесь перед дебютом в офіційних турнірах?

- Безсумнівно, хвилювання є, але впевнений, що воно пройде з першим дотиком до м'яча.

- Чому на матч з хорватами Ви не викликали форварда Віталія Іванка, який не так давно виходив на поле в товариському матчі з греками? 

- Ми переглядаємо дуже багато гравців, стежимо за всіма, і зараз у збірну викликані тільки найсильніші на сьогоднішній день футболісти.

- Зараз лише кілька гравців, викликаних Вами, мають стабільну ігрову практику в Прем'єр-лізі. Напевно Ви спілкуєтеся з багатьма тренерами клубів Премєр-ліги, як вони пояснюють недовіру молодим гравцям?

- Є багато об'єктивних і суб'єктивних моментів, але я скажу, що багато залежить від самих гравців. Але ми постійно ведемо діалог з тренерами клубів, слідкуємо за гравцями.

- У команду викликані гравці і з Прем'єр-Ліги, з чемпіонату дублюючих складів,  з першої та другої ліг. Чи важко всіх привести до спільного знаменника, коли вони збираються в таборі збірної?

- Так, досвід гри на найвищому рівні дуже важливий, коли має значення не тільки фізичні, а й психологічні навантаження. Тому ми багато спілкуємося з хлопцями, велику увагу приділяємо психології. Також важливо, що у нас багато хлопців мають за спиною досвід гри у міжнародних матчах юнацьких збірних України.

- Як почуває себе капітан збірної Олександр Нойок, який поки в запасі "Металіста"?

- Все добре, його стан хороший, як і у решти гравців.

- Вам вдалося домогтися стовідсоткового балансу при формуванні складу?

- Гра покаже .

- Ви вже визначилися, хто займе місце у воротах в завтрашньому матчі?

- Завтра вранці нас ще чекає медогляд, тоді й визначимося повністю. Скажу , що на 90 відсотків склад вже сформовано, але поки можна знайти питання по деяких позиціях. Що корисного витягли з вивчення суперника? Скажу, що дуже важливо не те  як зіграє Хорватія, а як проведемо гру ми.

- У Озарківа і Бохашвілі є шанси вийти завтра на поле?

- Шанси є у всіх 22-х футболістів.

- Наскільки відомо, саме Ви були ініціатором того, щоб ми стартували у відбірному циклі саме у Львові . Чи були інші варіанти?

- Так , було кілька варіантів, ми чимало обговорювали міста, але тут варто відзначити, що сьогодні ми маємо можливість грати по регіонах, адже це дуже важливо для українських уболівальників. Адже збірна - це команда № 1 у країні.

Це інтерв'ю з наставником молодіжної збірної України подала Федерація футболу України.

Турнірна таблиця групи, в якій грає збірна України:

№ Збірна                  М  В  Н  П  М'ячі Очки

1 Хорватія -                2 1 1 0 - 5:0 - 3

2 Латвія -                    2 1 1 0 - 4:0 - 3

3 Україна -                  0 0 0 0 - 0:0 - 0

4 Швейцарія -               0 0 0 0 - 0:0 - 0

5 Ліхтенштейн -             2 0 0 2 - 0:9 - 0

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів