«Металіст» (Харків) – «Карпати» (Львів) – 0:0 (оновлено)

22:15 18 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: footboom.com

Ключовий епізод відбувся у дебюті матчу – коли суддя не вилучив із поля за фол останньої надії голкіпера господарів.

На сайті «Football24.ua» повідомили сьогодні, 18 квітня:

«Суддя допоміг харків'янам здобути нічию: «Металіст» – «Карпати» – 0:0.

Львівські «Карпати» у напруженому матчі із харківським «Металістом» мали багато нагод забити гол, але у підсумку все завершилося сухою нічиєю. 

Протистояння у Харкові було достатньо видовищним, як для УПЛ. Матч подарував вболівальникам багато емоцій, проте дуже бракувало голів.

Із перших хвилини «зелено-білі» заволоділи ініціативою та почали грати у комбінаційний футбол. Ключовий епізод відбувся у дебюті матчу, коли суддя не вилучив із поля за фол останньої надії Погорілого. Можливо, результат був би інакшим якби арбітру вистачило мужності справедливо покарати голкіпера господарів поля.

«Карпати» мали тотальну перевагу у першому таймі та не дозволяли «Металісту» щось створювати поруч зі своїми воротами. Ситуація дещо змінилася після перерви, коли команда Ігоря Рахаєва перехопила ініціативу, але друга половина тайму знову була за львів’янами.

Гості запам’яталися великою кількістю ударів із далекої відстані та продуманими атаками, втім на завершальній стадії їм бракувало влучності та везіння. У підсумку ця принципова дуель завершилася нічиєю 0:0, завдяки якій «Карпати» здобули очко та обійшли «Іллічівець» у турнірній таблиці».

Натомість сайт «Чемпіон» навів у суботу таку статистику цього матчу:

«Металіст»: Погорілий, Довгий, Рижук, Селін, Булят, Іщенко, Ковальчук (Каядо 62), Кулаков, Назаренко, Прийомов, Болбат

«Карпати»: Мисак, Гітченко, Страшкевич (Гуцуляк 45), Чачуа, Мірошниченко, Кожанов (Голодюк 76), Худоб`як, Пластун, Кльоц (Даушвілі 72), Костевич, Швед.

Попередження: Гітченко (4), Погорілий (4), Пластун (50), Кльоц (53), Довгий (66), Іщенко (90+2)».

Згодом на сайті «Чемпіон» додали:

«Головний тренер львівських «Карпат» Ігор Йовічевич був вилучений уматчі 20-го туру УПЛ з «Металістом». На 4-й хвилині львів'яни організували швидку контратаку, і воротарю харків'ян Сергію Погорілому довелося йти на фол останньої надії.

Голкіпер збив Мар'яна Шведа, завадивши тому вийти на ворота. Але арбітр зустрічі Сергій Скрипак показав стражу воріт «Металіста» лише жовту картку.

Після цього на полі виникли суперечки, внаслідок яких львів'янин Андрій Гітченко отримав попередження, а Йовічевича судді попросили залишити технічну зону.

Фахівець так і проспостерігав за подальшими подіями на полі з трибун, так і не присівши».

На сайті «Чемпіон» також цитують:

«Головний тренер Карпат Ігор Йовічевич прокоментував матч 20 туру Прем`єр-ліги з «Металістом» (0:0):

«Я хочу подякувати гравцям за гру. Ми мали забивати ще в першому таймі. У другому таймі також домінували, але грали більше без м`яча. Грали у свій стиль – грали низом комбінували, атакували. Карпати в цьому році грають дуже добре, незважаючи на молодий вік гравців.

Суддя не був правий у моменті, коли не вилучив воротаря Погорілого. У Танзанії, Австралії, чи будь-де – це червона картка. Не розімую, чому критерії суддівства не однакові для усіх. Мене сьогодні вилучили не правильно.

Другий матч поспіль граємо на нуль і це дуже добре. Чекаємо домашній матч з «Олімпіком», оскільки нам важливо перемогти».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів