Львів'янин Василь Іванчук за крок від медалей завершив чемпіонат світу зі «швидких шахів»

17:04 15 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 2014.ukrchess.com

Нашому земляку забракло до срібла й бронзи пів очка.

Львів'янин Василь Іванчук завершив шаховий чемпіонату світу зі швидкої гри за крок від медалей, показавши найкращий результат серед українців Після восьмого місця в рапіді йому вдалося поліпшити свій результат, фінішувавши четвертим у бліці.

Ближче до фінішу турніру Іванчук завдав поразки чемпіону світу в рапіді Магнусу Карлсену і Максиму Вашьє-Лаграву, який посів друге місце в бліці. Однак чотири поразки в першій половині турніру (від серба Мілоша Перуновіча, росіянина Дмитра Бочарова й поляків Яна-Кшиштофа Дуди та Матеуша Бартеля) не дозволили нашому співвітчизнику зайняти місце у чинній трійці, який програв всього пів очка срібному й бронзовому призерам.

Переміг на змаганнях, у яких взяли участь 153 гросмейстери з 50 країн, росіянин Олександр Грищук з доробком 15,5 очок, срібна медаль у француза Максима Вашьє-Лаграва (15), « бронза»  у Володимира Крамніка (15). Окрім Іванчука до топ-50 турніру увійшли ще шестеро представників « жовто-блакитних»: на дев’ятому місці – Юрій Вовк, на 20-му – Антон Коробов, на 32-му – Володимир Оніщук, на 35-му – Руслан Пономарьов, на 41-му – Мартин Краців, 48-му – Станіслав Богданович.

Про це повідомили сьогодні, 15 жовтня, в інформагенції «УНН», де також нагадали: «Іванчук ставав чемпіоном світу з шахів у 2007 році».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів