Львів’янин Василь Іванчук переміг у першому турі чемпіонату Європи зі шахів

13:18 14 листопада 2015 р.

Василь Іванчук

Василь Іванчук
Фото: zik.ua

Сестри Ганна й Марія Музичук запізнилися на літак, відтак не встигли на старт турніру.

Жіноча й чоловіча збірні України успішно стартували на командному чемпіонаті Європи з шахів у Рейк’явіку (Ісландія).

Жіноча збірна України, до складу якої увійшли сестри-львів’янки Ганна й Марія Музичук, одеситка Наталія Жукова, харків’янка Ганна Ушеніна та Інна Гапоненко-Яновської з Херсона, перемогла у першому турі Англію з рахунком 2,5:1,5. Результати ігор: Хоуска – Ганна Музичук 1:0 (українці зараховано поразку за неявку на матч через запізнення), Чуксіте – Жукова – нічия, Чеваннес – Ушеніна – 0:1, Батія – Гапоненко – 0:1.

Натомість до складу чоловічої збірної України увійшли львів’яни Василь Іванчук і Юрій Криворучко, харків'яни Павло Ельянов та Антон Коробов і луганчанин Олександр Арещенко. У першому турі чемпіонату Європи «Жовто-блакитні» не залишили шансів суперникам із Румунії – 3:1. Результати поєдинків: Іванчук – Лупеську – 1:0, Криворучко – Марін – нічия, Коробов – Дяк – 1:0, Арещенко – Парліграс – нічия.

Варто відзначити, що сестри Анна і Марія Музичук запізнилися на літак і не встигли на матчі першого туру. А оскільки запасна в жіночій збірній була лише одна, Ганна Музичук отримала поразку за неявку.

Про це повідомили сьогодні, 14 листопада, в інтернет-виданні «iSport.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів