Львів’янин Василь Іванчук переміг у матчі збірних України та Ізраїлю на чемпіонаті світу зі шахів

22:39 22 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: chess-news.ru

Наразі українців випереджають на командному чемпіонаті світу зі шахів лише кубинці.

У вірменському місті Цахкадзорі завершився матч 4-го туру командного Чемпіонату світу з шахів серед чоловіків, в якому збірна України обіграла команду Ізраїлю з рахунком 2,5:1,5. В українців у цьому матчі свої партії виграли львів’янин Василь Іванчук (білими у Еміля Сутовского) та харків’янин Олександр Моїсеєнко (також білими у Євгена Постного). Своєю чергою, на першій дошці Борис Гельфанд і Руслан Пономарьов з Горлівки зіграли внічию, а на третій – Максим Родштейн переміг харків’янина Павла Ельянова.

Таким чином, на даний момент у збірної України три перемоги при одній поразці, шість командних очок і 10,5 особистих. Наразі наші співвітчизники – на другому місці. У збірної Куби 7 очок і 1-е місце, на 3-му місці - Китай, 6 командних очок і 10 особистих.

Повідомляючи про це сьогодні, 22 квітня, інформаційна агенція УНІАН також нагадує, що на жіночому командному чемпіонаті світу, який паралельно проходить в Китаї, чинний чемпіон світу збірна України перемогла в середу команду США – 3:1. Відтак українки займають 4-е місце, пропустивши поки що вперед команди Грузії, Росії та Китаю. Чоловічий і жіночий командні чемпіонати світу зі шахів проходять у Вірменії та Китаї з 18 по 29 квітня.

Як інформував «ЩЛ», Ганна Музичук зі Львівщини перемогла в матчі збірних України й США на командному чемпіонаті світу зі шахів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів