Львів’янин Сергій Дребот виборов бронзу Європейських ігор

14:24 28 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: noc-ukr.org

Чоловіча збірна України з дзюдо у командних змаганнях в останньому своєму поєдинку виявилася сильнішою за команду Угорщини.

У завершальний день І Європейських іграх у Баку скарбничка України поповнилася єдиною та завершальною нагородою – бронзовою. Чоловіча збірна України з дзюдо у командних змаганнях в останньому своєму поєдинку виявилася сильнішою за команду Угорщини.

Георгій Зантарая зі Закарпаття (66 кг) стартову сутичку «бронзового» поєдинку завершив достроковою перемогою.

Львів’янин Сергій Дребот (73 кг) зі своїм суперником провів на татамі всі відведені п'ять хвилин, за підсумками яких був визнаний переможцем, адже угорець набрав фільше попереджень.

На Віталія Дудчика з Дніпропетровська (81 кг) також чекало п’ятихвилинне протистояння, але цього разу кількість порушень була вже не на користь України.

Киянин Кеджау Ньябалі (90 кг) зі своїм супротивником проводили обережну сутичку. Українцю вдалося здобути «юко», але прикра помилка на останній хвилині коштувала йому перемоги – «іппон».

Відтак тепер усе залежало від донеччанина Якова Хаммо, який своїх партнерів не підвів. «Іппон» на другій хвилині, і українці – бронзові призери турніру. Отже, на дебютних Європейських іграх збірна команда України у всіх видах спорту, які були представлені у Баку, здобула 46 нагород – вісім золотих, 14 срібних і 24 бронзових.

Про це повідомили сьогодні, 28 червня, на сайті «Чемпіон».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів