Львів’янин Сергій Бабич переміг у першому висотному «Chornohora Sky Marathon» (відео)

14:10 6 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

У Карпатах відбувся перший фестиваль висотного бігу «Chornohora Sky Marathon».

Майже чотириста атлетів-аматорів з усієї України пробігли Чорногорським хребтом і подолали шість його двотисячників, серед яких була й Говерла. Учасники забігу визнали, що маршрут був непростий.

«Кайф у складності дистанції. Бо тут після першого кілометра люди починають думати: «що я тут роблю». Бігти неможливо, дихання збивається, пульс 180-190, а попереду ще 43 км. Плюс – кайф від подолання себе», – пояснив один із учасників марафону Костянтин Божко.

Попри важкість забігу, найпрудкіші спортсмени здолали найдовшу – 45-кілометрову - дистанцію через увесь хребет за 5,5 годин. А так званий напівмарафон у 24 кілометри – на дві години швидше.

Учасник «Chornohora Sky Marathon Руслан Клименко поділився враженнями «Емоції зашкалюють! Задоволення отримав неймовірне. Траса дуже важка, особливо у кінці. Але тим самим крута! Чим важче, тим краще для нас».

Про це розповіли сьогодні, 6 липня, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1», у відеосюжеті якої повідомили, що у першому «Chornohora Sky Marathon» переміг львів’янин Сергій Бабич.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів