Львів’янин Олександр Петрів здобув бронзу Всесвітніх ігор серед військовослужбовців

16:00 9 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства оборони України

Чоловіча команда Збройних Сил України зі стрільби зі швидкострільного пістолета виборола на Всесвітніх іграх серед військовослужбовців третє місце.

«Триває «урожайний» виступ збірної Збройних Сил України на Всесвітніх іграх серед військовослужбовців, які відбуваються у Південній Кореї. Підполковник Олег Ткачов, майор Олександр Петрів (олімпійський чемпіон зі Львова. – «ЩЛ») та старший сержант Віктор Банькін стали бронзовими призерами у команді на змаганнях зі стрільби зі швидкострільного пістолета (25 метрів)», – повідомили сьогодні, 9 жовтня, в прес-службі міністерства оборони України.

«Ще дві «бронзи» здобули борці Микола Савченко (вагова категорія до 71 кг) та Олександр Шишман (80 кг), які виграли сутички за 3-тє місце у Теро Халмесмаєкі із Фінляндії і Асхата Ділмухамедова із Казахстану відповідно. В активі українських армійців вже 18 нагород – три золоті, сім срібних та вісім бронзових. У загальнокомандному заліку «синьо-жовті» посідають 12-е місце. Всесвітні військові ігри пройдуть до 11 жовтня» – повідомили сьогодні, 9 жовтня, в агенції Укрінформ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів