Львів’янин Ігор Кізима виборов шість медалей чемпіонату Європи зі стрільби серед юніорів

11:15 25 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Національного олімпійського комітету України в інтернет-мережі «Facebook»

Останній день чемпіонату світу зі стрільби по рухомій мішені у місті Зуль (Німеччині) затвердив перше командне місце збірній України у неофіційному заліку серед команд 20-ти країн учасниць.

«Львівський юніор Ігор Кізима – володар шести нагород чемпіонату світу зі стрільби по рухомій мішені!», – повідомили сьогодні, 25 липня, в управління фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Останній день чемпіонату світу зі стрільби по рухомій мішені у місті Зуль (Німеччині) затвердив перше командне місце збірній України у неофіційному заліку серед команд 20-ти країн учасниць. Збірна України на цих змаганнях виборола 15 медалей, зокрема – вісім золотих, дві срібні та п’ять бронзових, випередивши команди Росії та Китаю

Тріумфально у складі збірної команди України виступив львівський спортсмен Ігор Кізима, який виборов шість медалей серед юніорів: дві золоті особисті медалі у вправах МГ-12, МГ-11а; дві золоті командні медалі у вправах МГ-11а, ГП-12; одну бронзову особисту нагороду у вправі ГП-12 та одну бронзову командну у вправі ГП-11а. Вітаємо українських стрільців по рухомій мішені з престижним успіхом чемпіонату світу-2016!».

Про це повідомили сьогодні, 25 липня, на сайті управління фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів