Львів’янин двічі влучив у ворота суперників молодіжної збірної України з футболу

16:30 29 січня 2016 р.

У Вадима Страшкевича – №10

У Вадима Страшкевича – №10
Фото: fckarpaty.com.ua

Наші співвітчизники здобули нв «Antalya Cup» впевнену перемогу над Саудівською Аравією – 6:1.

У передостанньому турі «Antalya Cup» молодіжна збірна України каменя на камені не залишила від Саудівської Аравії, перегравши азіатів з рахунком 6:1. Чемпіоном же поточного турніру вже за тур до фінішу стала збірна Азербайджану, яка, завдяки перемозі в першому матчі, стала недосяжною для «синьо-жовтих».

Щоправда, азербайджанці достроково завершили свої виступи у змаганнях – 29 січня команда повертається додому. Незалежно від результату останньої гри підопічні Олександра Головка фінішують на другому місці, адже перед заключним туром українці випереджають збірну Албанії – свого останнього суперника – на чотири очки.

Гра з Саудівською Аравію видалась для успішною для нашої команди. Вже на 28-й хвилині завдяки зусиллям нападника львівських «Карпат» Вадима Страшкевича, який записав до свого активу дубль, та Чумака збірна України вела в рахунку з перевагою в три м’ячі.

Щоправда, в середині першого тайму команда Саудівської Аравії зуміла відквитати один гол. Але він виявився першим і останнім для суперників в цьому матчі.

Після перерви забивали виключно українці: Данченко – на 60-й, Фаворов з пенальті – на 75-й, а Безбородько – на 88-й хвилинах, влучний удар якого встановив остаточну крапку в матчі - 6:1. Останню гру на турнірі українці проведуть в суботу, 30 січня, проти команди Албанії.

Статичтика матчу

Україна U-21 – Cаудівська Аравія U-20 – 6:1

Україна U-21: Підківка ( також гравець львівських «Карпат». – «ЩЛ») (Безрук, 46) - Соболь, Сваток, Качараба, Кірюханцев, Чумак (Каплієнко, 76), Фаворов, Кузик (Полегенько, 64), Страшкевич (Радченко, 58), Данченко (Гринь, 64), Беседін (Безбородько, 46)

Голи (Україна): Страшкевич (13, 28), Чумак (26), Данченко (60), Фаворов (75, пен), Безбородько (88)

Про це повідомили на сайті Федерації футболу України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів