Львів’яни здобули друге місце на чемпіонаті українських динамівців з гирьового спорту

14:42 8 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

Три призових місця вибороли національні гвардійці.

У Львові днями відбувся чемпіонат фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України з гирьового спорту за програмою комплексних змагань «Динаміада-2015» серед збірних команд територіальних організацій товариства. 22 команди загальною кількістю 104 чоловіка, серед яких 12 військовослужбовців Національної гвардії України, боролисьза право переможця», – повідомили сьогодні, 8 листопада, в прес-службі НГУ, де також поінформували:

«Змагання між учасниками проводились в категоріях, визначених відповідно до їх ваги:до 63 кг, до 68 кг, до 73 кг, до 78 кг, до 85 кг, до 95 кг та понад 95 кг. Розпочались змагання в палаці спорту «Динамо» з урочистого відкриття. Привітати учасників змагань прийшли почесні гості «Динаміади-2015» начальник Управління молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації Юрій Майборода, заступник начальника ГУ МВС України у Львівській області полковник міліції Сергій Зюбаненко, начальник відділу олімпійських та не олімпійських видів спорту апарату управління ФСТ «Динамо» України Володимир Губарев, президент Союзу гирьового спорту України, головний суддя змагань, міжнародної категорії Валентин Бербеничукта перший заступник голови Львівської ОО ФСТ «Динамо» України Віктор Яцковець.

З привітанням до учасників змагань звернувся заступник начальника ГУ МВС України у Львівській області – полковник міліції Сергій Зюбаненко, який зазначив: «Виконуючи одне із головних статутних завдань, фізкультурно-спортивне товариство «Динамо» України вже понад 90 років активно сприяє зміцненню фізичної підготовки і розвитку спорту серед підростаючого покоління України. Ми сердечно вітаємо учасників чемпіонату у Львові, а також зичимо вам, доброго настрою, незабутніх спогадів від зустрічі з древнім, але завжди молодим і прекрасним галицьким містом Львовом. Нехай ці змагання збагатять вашу підготовку в спортивній та повсякденній діяльності, а перемогу здобуде – найсильніший».

Два дні спортсмени-гирьовики в різних вагових категоріях змагались між собою. На підведенні підсумків,під час затвердження результатів змагань, суддівська колегія визначила найсильніших. Перше командне місце зайняла команда Полтавська ОО ФСТ «Динамо» України, друге – Львівська ОО ФСТ «Динамо»України, третє місце посіла команда Харківської ОО ФСТ «Динамо»України.

Варто зазначити, що перші призові місця зайняли і військовослужбовці Національної гвардії України. Перше місце у ваговій категорії до 73 кг виборов Віталій Білоус з військової частини 3052 (Полтава). Друге місце у ваговій категорії до 78 кг зайняв Роман Адамов (Київ). Також друге місце у ваговій категорії до 95 кг посів Полміра Квіквініа з військової частини 3053 (Хмельницький).

Про це повідомили сьогодні, 8 листопада, в прес-службі Національної гвардії України, де також опублікували світлини зі зманань.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів