Львів’яни вийшли до фінального раунду «Future Talents Cup»

12:42 12 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.lviv.ua

Команда академії львівських «Карпат» (U-17) під керівництвом Володимира Вільчинського і Тараса Павліша посіла перше місце в групі на потужному міжнародному турнірі «Future Talents Cup», який традиційно проходить у Будапешті на базі «Ференцвароша».

Про це розповіли сьогодні, 12 жовтня, в інформаційному центрі ФК «Карпати», де також розповіли: При цьому академіки поїхали в Угорщину без трьох збірників – Мельнійчука, Сікана та Данилюка, замінивши їх гравцями із команди U-16.   У своєму першому матчі карпатівці розбили угорську команду «Залаегершегі» з рахунком 4:1. Голи за «левів» забивали Бідний, Лісовик, Мудрик та Дідик.

«3:0 – так завершився матч «зелено-білих» проти словацького DAC з Дунайської Стреди. Голи в активі Наконечного, Лісовика та Сущака. Нарешті, останній матч у групі проти румунської «Академії Хаджі» завершився без голів.  Таким чином, львівські академіки посіли перше місце в групі і вийшли до фінального раунду змагань, що відбудеться навесні 2018 року», – повідомили також в інформаційному центрі ФК «Карпати» та опцблікували фоторепортаж з Угорщини.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів