Львів’яни стартують 21 квітня у футбольному чемпіонаті учасників АТО

13:00 20 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: plus.lviv.ua

У суботу, 21 квітня, о 13:00 на стадіоні імені Богдана Маркевича у Винниках відбудуться урочистості з нагоди старту відкритого футбольного чемпіонату учасників АТО серед команд групи «Захід».

Про це повідомили в прес-службі Федерації футболу Львівської області, де також розповіли, що у Винниках змагатимуться дев’ять команд. П’ять із них – зі Львова та Львівської області – «Легіон» (представники Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного), «Крила АТО» (учасники та ветерани АТО), «Радар Захід» (представники Протиповітряної оборони), «Десант» (80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України), «Леви» (представники Головного управління Національної поліції у Львівській області), а також збірна учасників та ветеранів АТО «Карпатська земля» (Закарпатська область), збірна Тернопільщини, «Рівне-АТО» (Рівненська область) та «Прикарпаття АТО» (Івано-Франківська область).

21 квітня, о 14:00 стартують матчі першого туру: «Рівне-АТО» – «Карпатська Земля», Збірна Тернопільщини – «Прикарпаття АТО», «Радар Захід» – «Леви», «Легіон» – «Крила АТО». У відкритому чемпіонаті учасників АТО беруть участь команди, які представляють підрозділи силових відомств та спілки ветеранів АТО з різних областей України. Вони розподілені на п’ять груп (зон) за географічним принципом – «Північ», «Південь», «Центр», «Захід» і «Схід».

Особливістю цього турніру є те, що в заявці команд на сезон із 30 гравців щонайменше 20 мають бути з відповідними посвідченнями учасників АТО. У заявці на матч із 18-ти гравців 13 мають бути учасниками АТО. Всі інші мають бути просто військовослужбовцями чи працівниками інших силових структур.

Згідно з регламентом, чемпіонат проходитиме з квітня по вересень у два кола. Після цього в середині жовтня найкращі колективи груп зберуться на декілька днів у Києві, де визначать переможця.


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів