Львів’яни прийматимуть в 1/32 фіналу єврокубка «Маккабі»

10:10 22 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки ВК «Барком-Кажани» в інтернет-мережі «Facebook»

Матч 1/32 Кубка Європейської конфедерації волейболу між львівським ВК «Барком-Кажани» та волейбольним клубом «Маккабі» із Тель-Авіва розпочнеться в середу, 22 листопада, в спорткомплексі «Галичина» на вулиці Керченській (№8) о 19.00.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: За словами головного тренера львівського волейбольного клубу «Барком-Кажани» Угіса Крастіньша, «кажани» активно тренувалися до матчу, тож глядачі мають побачити справжню боротьбу. Угіс Крастіньш наголосив: «Ми докладемо максимум зусиль, щоб показати достойну гру».

«Матч-відповідь у Тель-Авіві львів’яни проведуть 28 листопада. Кубок Європейської конфедерації волейболу (Кубок ЄКВ) – щорічний волейбольний турнір, що проводиться між європейськими клубами під егідою Європейської конфедерації волейболу (CEV). Зі сезону 2007-2008 років є другим за значущістю євротрофеєм після Ліги чемпіонів. Участь у Кубку ВК «Барком-Кажани» бере вдруге. Торік у грудні львівська команда зіграла матчі з сербською командою «Войводіна». Тоді домашня гра сербо-українського протистояння завершилася на користь «Баркому» – 3:1 за партіями. Однак на виїзді у Сербії «кажани» таки поступилися супернику із рахунком 3:0. Відтак, у наступний раунд Кубку ЄКВ львів’яни не потрапили», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів