Львів’яни долучилися до перемоги юнацької збірної України з футболу

09:40 11 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті Федерації футболу України

Юнацька збірна команда України, сформована з гравців віком до 17-ти років, стартувала в кваліфікаційному раунді чемпіонату Європи 2017-2018 років із впевненої перемоги.

У матчі з господарями змагань, командою Болгарії, «синьо-жовті» забили три «сухих» м’ячі. Команда Олега Кузнецова вже на 28-й хвилині залишилися у меншості після того, як Підручний, сфоливши проти Йорданова, отримав другу жовту карту. Але вилучення не тільки не стало на заваді українців, за десять хвилин наші хлопці відкрили рахунок у матчі. Волошин ударом зі штрафного з 30-ти метрів застав зненацька воротаря Дічевскі.

Болгари мали три можливості для відновлення паритету після перерви, але Трубін випромінював саму надійність, відбивши удари Мінчева, Земярскі та Бауренскі. А після цього українці забили вдруге – на 47-й хвилині наша команда реалізувала контратаку, яку впевнено завершив Мудрик. Сікану, який вийшов на заміну у середину другого тайму, знадобилося усього вісім хвилин, аби встановити остаточний рахунок – 3:0.

У другому матчі групи юнаки з Ірландії забили шість м’ячів у ворота команди Азербайджану – 6:0. 13 жовтня підопічні Кузнецова зіграють другий матч кваліфікації із азербайджанцями.

Чемпіонату Європи 2017-2018 років. Кваліфікаційний раунд

Болгарія U-19 – Україна U-19 – 0:3 

Болгарія: Дічевскі – Стоянов, Земярскі, Папазов (капітан), Бауренскі, Хамуд (Фоті, 59), Ніколов (Шопов, 57), Йорданов, Янакієв (Васілєв, 53), Балінов, Мінчев

Україна: Трубін (капітан) - Біловар, Данилюк, Волошин (Ауссі, 71), Мудрик (Надольський, 79), Шулянський, Бодня, Хондак, Підручний, Ярош, Дероган (Сікан, 60)

Голи: Волошин (38), Мудрик (47), Сікан (68)

Попередження: Хамуд (57), Йорданов (77) - Підручний (19), Шулянський (44)

Вилучення: Підручний (28)

Про це повідомили в прес-службі Федерації футболу України. Натомість в фнформаційному центрі львівського футбольного клубу «Карпати» розповіли: «У складі української збірної четверо представників ФК «Карпати»: троє його підопічних – захисник Артем Данилюк, атакувальний півзахисник Віталій Мельнійчук і нападник Данило Сікан, а також опорний хавбек юніорської команди «Карпати» U-19 Іван Желізко». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів