Львів’янки здобули командну перемогу на чемпіонаті України з боротьби

12:30 21 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: noc.lviv.ua

Львівські борчині здобули на чемпіонаті України 14 медалей та перше місце у командному заліку.

Про це повідомили у відділенні НОК України у Львівській області, де також розповіли: «У Хмельницькому завершився чемпіонат України з боротьби серед жінок, який був одним зі стартів для відбору на чемпіонат Європи-2019. Представниці львівської школи боротьби завоювали 14 медалей, з них чотири – найвищого ґатунку».

«Чемпіонками України стали Оксана Лівач (вагова категорія 50 кілограмів), Ангеліна Лисак (59 кілограмів), Алла Черкасова (68 кілограмів) та Романа Вовчак (76 кілограмів). Срібні медалі вибороли Марія Винник (50 кілограмів), Яна Сорока (55 кілограмів) та Юлія Ткач (62 кілограми)», – поінформували також в обласному відділенні НОК.

«На третю сходинку борцівського п’єдесталу у своїх вагових категоріях піднялися Вероніка Рябоволова та Богдана Ящук (50 кілограмів), Тетяна Польова та Демко Христина-Зоряна (55 кілограмів), Тетяна Кіт (57 кілограмів), Анастасія Боженко (62 кілограмів), Софія Шишак (72 кілограми). Медальні успіхи наших борчинь забезпечили Львівській області перше загальнокомандне місце», – повідомили також у відділення НОК України у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів