Львів’янки вибороли на молодіжному чемпіонаті Європи три медалі – золоту й дві бронзові

11:00 1 квітня 2015 р.

Лілія Горішна

Лілія Горішна
Фото: galsports.com

У польському місті Валбжих завершився Чемпіонат Європи з вільної, жіночої й греко-римської боротьби серед спортсменів віком до 23 років.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 1 квітня: 

«У місті Валбжих (Польща) завершився Чемпіонат Європи з видів боротьби (вільна, жіноча, греко-римська) серед спортсменів віком до 23 років. В доробку збірної команди України шість медалей різного ґатунку, три з яких здобули представники Львівської області.

Зокрема, у ваговій категорії до 53 кг сенсацією чемпіонату став виступ львів'янки Лілії Горішної, яка на шляху до європейського «золота» не залишила жодних шансів своїм візаві з Болгарії (перемога «на туше» за 1 хв. 42 сек.), Азербайджану (перемога «на туше» за 2 хв.) та Білорусії (дострокова перемога 13:2). Ще дві медалі, але вже бронзові, почергово до скарбнички збірної поклали львів’янки Лариса Скоблюк (в.к. до 55 кг) та Оксана Гергель (в.к. 60 кг). Таким чином, завдяки успішним виступам вихованок Львівської школи жіночої боротьби, збірна команда України виявилася третьою у загальнокомандному заліку (50 очок), пропустивши перед собою росіянок (56 очок) та білорусок (51 очко)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів