Львів’янка здобула дві золоті медалі чемпіонату Європи зі стрільби з лука (відео, оновлено)

14:15 30 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Національного олімпійського комітету України в інтернет-мережі «Facebook»

Наша жіноча команда зі стрільби з класичного лука, за яку виступали Вероніка Марченко зі Львова, Анастасія Павлова з Нової Каховки й Лідія Січенікова з Чернівців, перемогла на континентальній першості.

У британському місті Ноттінгемі відбулася церемонія нагородження наших чемпіонів і призерів чемпіонату Європи зі стрільби з лука. Зокрема, дві золоті медалі вручили львів’янці Вероніка Марченко – за перемогу в індивідуальній першості та в командній жіночій. Про це повідомили сьогодні, 30 травня, на сторінці Національного олімпійського комітету України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з церемонії нагородження й відеорепортаж зі змагань.

А 28 травня на сторінці Національного олімпійського комітету України в інтернет-мережі «Facebook» повідомляли, що наша жіноча команда зі стрільби з класичного лука, за яку виступали Вероніка Марченко зі Львова, Анастасія Павлова з Нової Каховки й Лідія Січенікова з Чернівців, перемогла на континентальній першості у вирішальному матчі грузинок з рахунком 54:52. Бронзовим призером стала команда Німеччини, а невдовзі поінформували, що Вероніка Марченко виборола на чемпіонаті Європи зі стрільби з лука золоту медаль ще й в індивідуальних змаганнях. Причому у фінальному поєдинку наша землячка перемогла представницю Росії Татьяну Дашидоржиєву.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів